Breaking News

Πρόβα νυφικού για τη Τζούλια Νόβα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τζούλια Νόβα, η οποία ετοιμάζεται να γίνει μαμά, θα παντρευτεί την προσεχή εβδομάδα, με πολιτικό γάμο, τον σύντροφό της Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» τη συνάντησε στην πρόβα νυφικού, με το πρώην κoρίτσι του «Τροχού της Τύχης» να δηλώνει:

«Το αποφασίσαμε δύο εβδομάδες πριν. Θα παντρευτούμε με πολιτικό γάμο, το κάνουμε πιο πολύ για το μωράκι. Και του χρόνου, αν μπορέσουμε, θα κάνουμε και το θρησκευτικό γάμο.

Δεν επιδιώξαμε την εγκυμοσύνη, έτυχε σαν θαύμα. Ήταν γραφτό να γίνει. Μέχρι πριν από ένα χρόνο δεν με φανταζόμουν μανούλα. Ήμουν και λίγο αρνητική επειδή έτσι είχα μεγαλώσει... Είχα ένα ψυχολογικό πολλών ετών, επειδή το άκουγα σαν καραμελίτσα, ότι "μόλις κάνεις παιδί καταστρέφεται η ζωή σου και δεν ξαναπηγαίνεις διακοπές". Αυτό ήταν το σκεπτικό του πρώην συντρόφου μου, όχι το δικό μου. Και ξαφνικά ο Μιχάλης μου είπε κάτι τελείως αντίθετο και τα είδα πολύ πιο απλά τα πράγματα.

Αν το μωρό είναι κoριτσάκι θα πάρει το όνομα Δάειρα. Αν είναι αγοράκι, δεν έχουμε σκεφτεί ακόμα το όνομα.

Δεν ήξερα ότι ο Μιχάλης θα είναι ο άνθρωπος που θα κάνω οικογένεια και παιδιά, αν και ήδη αισθανόμουν κάποια πράγματα επειδή συνδεόμαστε και κάπως μεταφυσικά. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως εγώ πάντα έλεγα ότι μετά τον χωρισμό μου θα μείνω γεροντοκόρη και δεν υπάρχει περίπτωση να βρω κανέναν επειδή είμαι τρομερά δύσκολος άνθρωπος».

«Δεν ήθελα να πω απολύτως τίποτα, απλά έβαλα μια μπλούζα. Δεν ήθελα να περάσω κάποιο μήνυμα», τόνισε η Τζούλια Νόβα, αναφερόμενη στις αντιδράσεις που προκάλεσε η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, στην οποία πόζαρε, φορώντας μία μπλούζα με το σφυροδρέπανο της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Δείτε το βίντεο του Mega.