Breaking News

Σ. Χρηστίδου για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της: «Ο κόσμος με στήριξε, με αγκάλιασε, μου έδωσε δύναμη»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούλιο, μετά την οριστική αυλαία της εκπομπής της στο Open, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε συγκινήσει με την ανάρτηση που έκανε για τη μητέρα της μέσα από το νοσοκομείο...

Την προηγούμενη μέρα είχε αποκαλύψει στους followers της στο Youtube ότι τον περασμένο χειμώνα, μετά από εξετάσεις που είχε κάνει η μητέρα της, ενημερώθηκαν ότι πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία.

Η παρουσιάστρια, η οποία ανήκει πλέον στο δυναμικό του Mega, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, όπου είπε - μεταξύ άλλων - για τη μητέρα της και τη συγκινητική στήριξη του κόσμου:

«Περάσαμε πολύ δύσκολα. Μίλησα δημόσια αφού τελείωσε η εκπομπή γιατί δεν ήθελα να γίνει το επίκεντρο. Φυσικά και ένιωσα πολλές φορές να λυγίζω, όχι όμως στον τηλεοπτικό αέρα. Προσπάθησα ως επαγγελματίας να αντεπεξέλθω όσο καλύτερα μπορούσα. Περάσαμε πάρα πολλά, δεν ήταν μόνο η ασθένεια της μητέρας μου, αλλά είχαμε και άλλες ατυχίες. Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά είχαν νοσήσει και οι δύο γονείς μου με κορονοϊό, νοσηλεύονταν σε διαφορετικά νοσοκομεία. Δεν μπορούσαμε να τους δούμε από κοντά, τους χαιρετούσαμε από τα παράθυρα.

Και μέσα στο νοσοκομείο γνώρισα πολλούς ανθρώπους, και μάλιστα νέους, που έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιες ασθένειες. Μέχρι τότε δεν ήμουν καθόλου εξοικειωμένη γιατί στο περιβάλλον μας δεν είχαμε τέτοια περιστατικά. Ο κόσμος με στήριξε, με αγκάλιασε, μου έδωσε δύναμη. Η δημοσιοποίηση της δύσκολης αυτής κατάστασης άλλαξε την οπτική μου και αυτό είναι το μεγάλο δώρο που σου δίνουν τα social media. Όταν χρειάστηκε αίμα η μητέρα μου ή και το νοσοκομείο για άλλους ανθρώπους, το δημοσιοποίησα και ήρθαν πάρα πολλοί άνθρωποι για να μας βοηθήσουν. Ήταν πολύ συγκινητικό».