Breaking News

Β. Κουρούπη: «Να καθησυχάσω τους σeξιστές φίλους μας, δεν μένουμε πια μαζί με τον πρώην σύζυγό μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Ήμουν τρομερό αγορoκόριτσο στα παιδικά μου χρόνια, έκανα αγώνα για να βρω τη θηλυκότητά μου. Έπαιζα μόνο με αγόρια, έπαιζα ποδόσφαιρο, σκαρφάλωνα, ήμουν με μελανιές...», τόνισε η Βαλέρια Κουρούπη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Και πρόσθεσε: «Το κίνημα #metoo είναι μια πολύ ωραία αρχή, οι άνθρωποι πρέπει να μιλάνε. Παρεvόχληση έχω δεχτεί, κακοποίηση λεκτική έχω δεχτεί. Ένιωσα πολύ αμήχανα σε δουλειά, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Ευτυχώς δεν έχω δεχθεί έντονη σeξουαλική παρεvόχληση, που να χρειαστεί να καταγγείλω».

Η γοητευτική ηθοποιός είχε παντρευτεί το 2002 με τον τραγουδιστή Νίκο Ξύδη (γιο της Ελένης Βιτάλη), με τον οποίο απέκτησε έναν γιο. Οι δυο τους χώρισαν μέσα στο 2019.

«Είμασταν μαζί σχεδόν 20 χρόνια, μεγαλώσαμε μαζί, είναι οικογένειά μου. Σαν ανθρώπινη σχέση δεν θα τελειώσει ποτέ. Έχουμε κι ένα παιδί μαζί», είχε δηλώσει η Βαλέρια Κουρούπη τον περασμένο χρόνο στο «The 2Night Show»...

«Δεν συγκατοικώ πλέον με τον σύζυγό μου. Είχε γίνει για ένα διάστημα μέσα στον cοvid για λόγους οικονομικής δυσπραγίας. Να καθησυχάσω τους σeξιστές φίλους μας, που το σχολίασαν κάπως περίεργα, ότι δεν μένουμε πια μαζί, δεν "εκμεταλλεύομαι" τον πρώην σύζυγό μου. Μείναμε μαζί για να αλληλο-στηριχτούμε. Υπήρχε αγάπη και υπάρχει ακόμα μεταξύ μας», ξεκαθάρισε η ηθοποιός.

Να σημειωθεί ότι η Βαλέρια Κουρούπη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα», που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 στο Θέατρο «Νέος Ακάδημος».

Δείτε το βίντεο του Mega.