Breaking News

Υγειονομικοί έπαιρναν επίχρισμα νοσούντων για να μην εμβολιαστούν (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σάλος ξέσπασε στην πόλη της Καρδίτσας μετά τις καταγγελίες ότι διοικητική υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Παλαμά εξέδιδε εικονικά πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον κορονοϊό.

Χθες, ο  υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης έγραψε στο Twitter: «Αναφορικώς με το περιστατικό στην Καρδίτσα για εικονικούς εμβολιασμούς στο ΚΥ Παλαμά επικοινώνησα με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ και του ζήτησα να διατάξει ΕΔΕ και να ενημερώσει άμεσα την εισαγγελία. Δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε τέτοια περιστατικά».


Το πρωί της Κυριακής, ο διευθυντής ΜΕΘ «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας Αριστοτέλης Σπάνιας και ο δικηγόρος Νίκος Καραγιαννακίδης μίλησαν στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» για το σκάνδαλο με τα πλαστά πιστοποιητικά, την έκρηξη των διασωληνωμένων και την περίπτωση άρνησης διασωλήνωσης.

Από την πλευρά της, η Φαίη Μαυραγάνη επισήμανε: «Στην Πάτρα, κάποιοι υγειονομικοί - οι οποίοι πήραν το χαρτάκι να απομακρυνθούν, καθώς δεν έχουν εμβολιαστεί - έπαιρναν επίχρισμα από κάποιους που νόσησαν και το χρησιμοποιούσαν για τον εαυτό τους, ώστε να μην  χρειαστεί να κάνουν το εμβόλιο».

Δείτε το βίντεο.