Breaking News

Η Adele μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό της - Οι «άβολες» ερωτήσεις του γιου της και ο νέος της σύντροφος (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue για το τεύχος του Νοεμβρίου ποζάρει η Adele, η οποία αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο νέο της σύντροφο.

Η 33χρονη Αγγλίδα τραγουδίστρια, στιχουργός και συνθέτης - η οποία στις 15 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι, «Easy on me», - είχε χωρίσει με τον Simon Konecki τον Απρίλιο του 2019, μετά από τρία χρόνια γάμου και περίπου οχτώ χρόνια σχέσης. Το 2012 είχε έρθει στη ζωή ο γιος τους, Angelo.


Μετά το χωρισμό, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια άρχισε να χάνει σταδιακά βάρος και πλέον είναι ανανεωμένη και εpωτευμένη με τον 39χρονο Rich Paul, που είναι αθλητικός ατζέντης.


Η Adele σημείωσε ότι δεν ακολούθησε κάποια δίαιτα, αλλά γυμναζόταν προκειμένου να καταπολεμήσει το άγχος της. «Εξαιτίας του άγχους μου, ένιωθα καλύτερα όταν γυμναζόμουν. Ποτέ δεν το έκανα για να χάσω βάρος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για το διαζύγιο και το γιο της είπε: «Έχει τόσες απλές ερωτήσεις για μένα, που δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν ξέρω την απάντηση, όπως "Γιατί δεν μπορούμε να μένουμε ακόμα μαζί;" και "Γιατί δεν αγαπάς τον μπαμπά μου πια;". Θα έλεγα "Αγαπώ τον μπαμπά σου, απλώς δεν είμαι εpωτευμένη". Δεν μπορώ να το εξηγήσω σε ένα παιδί εννέα ετών».

Παρά τον χωρισμό τους, η Adele δεν μετανιώνει, τονίζοντας για τον Konecki ότι επέλεξε τον «τέλειο άνθρωπο» για να κάνει παιδί.


Επίσης, παραδέχτηκε ότι δυσκολευόταν να μιλήσει στο γιο τους για τον χωρισμό, γεγονός που της προκάλεσε τόσο πολύ άγχος, που η θεραπεύτριά της, της πρότεινε να ηχογραφεί τη συζήτησή της με τον Angelo για να θυμάται όσα ειπώνονται μεταξύ τους.

Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε στη βρετανική Vogue: «Υπάρχουν κανόνες που διαμορφώνονται στην κοινωνία για το τι συμβαίνει και δεν συμβαίνει στο γάμο και μετά το γάμο, αλλά εγώ είμαι πολύπλοκος άνθρωπος. Όταν ήμουν 30, όλη μου η ζωή κατέρρευσε και δεν είχα καμία προειδοποίηση γι' αυτό. Απλώς δεν ήταν κατάλληλο για μένα πια... Δεν ήθελα να καταλήξω όπως πολλοί άλλοι άνθρωποι που γνώριζα. Δεν ήμουν άθλια και μίζερη, αλλά θα γινόμουν αν δεν έβαζα τον εαυτό μου πρώτο. Ωστόσο, ναι, δεν συνέβη τίποτα κακό στο γάμο μας».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Adele οριστικοποίησε επίσημα το διαζύγιό της τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.



Πληροφορίες: Daily Mail