Breaking News

Big Brother: «Έκαψε» το βέτο, χωρίς ανατροπές οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Η ποινή πριν το αγώνισμα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το αγώνισμα του βέτο διεξήχθη στο επεισόδιο της Πέμπτης, το οποίο οριστικοποίησε την τελική τριάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Νωρίτερα, ο Big Brother επέβαλε ποινή στη Σαμάνθα Μίσοβιτς, που ήταν η μη συμμετοχή της στο αγώνισμα του βέτο. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε στους παίκτες.

«Απαγορεύεται αυστηρά η καθοδήγηση και η μεθόδευση με σκοπό τη διαμόρφωση και τελικα την αλλοίωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας. Τέτοιου είδους ενέργειες απαγορεύονται αυστηρά, αφού, εκτός άλλων, επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα και την ελεύθερη βούληση των συγκατοίκων. Σαμάνθα παραβίασες αυτόν τον κανόνα φανερά και απροκάλυπτα, λίγο πριν την ψηφοφορία και για το λόγο αυτό σου επιβάλλεται η ποινή της μη συμμετοχής σου στο αγώνισμα του βέτο».


Στο αγώνισμα του βέτο νίκησε ο νέος παίκτης Νάσος Ντάλλης, ο οποίος μπήκε στο σπίτι πριν λίγες ημέρες.


Ο Νάσος αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει το βέτο, καθώς δεν έχει διαμορφώσει ακόμη γνώμη για τους συγκατοίκους του. Επίσης, τόνισε ότι οι δύο από τους τρεις υποψηφίους (ο Νίκος και ο Στηβ) ήθελαν να τεθούν στη διάθεση του κοινού και τελικά ο Νάσος αποφάσισε να μην «σώσει» και την Ευδοκία.


Οπότε υποψήφιοι προς αποχώρησηπου είχαν προκύψει στο προηγούμενο επεισόδιο - παραμένουν ο Νίκος Τακλής, η Ευδοκία Τσαγκλή και ο Στηβ Μιλάτος.