Breaking News

Έδωσαν όπλο με πραγματικές σφαίρες στον Alec Baldwin (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αληθινές σφαίρες περιείχε το όπλο με το οποίο ο Alec Baldwin πυροβόλησε στα γυρίσματα της γουέστερν ταινίας «Rust», με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να σκοτώσει άθελά του τη 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας, Halyna Hutchins και να τραυματίσει τον 48χρονο σκηνοθέτη Joel Souza. 

Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος του BBC, ο βοηθός σκηνοθέτη Dave Halls δεν γνώριζε ότι το όπλο περιείχε αληθινές σφαίρες. Ο ίδιος το παρέδωσε στον Alec Baldwin και φώναξε «Κρύο όπλο», εννοώντας ότι το όπλο ήταν ασφαλές για το γύρισμα της σκηνής.

Το όπλο - που υποτίθεται ότι έπρεπε να έχει άσφαιρα - ήταν το ένα από τα τρία, που αφέθηκαν σε ένα καρότσι από την υπεύθυνη για την ασφάλεια οπλουργό.

Ο Alec Baldwin σημάδεψε την κάμερα και πυροβόλησε, τραυματίζοντας θανάσιμα στο στήθος τη Halyna Hutchins. Ο  Joel Souza, που στεκόταν πίσω της, τραυματίστηκε στον ώμο. Αφού έλαβε επείγουσα ιατρική περίθαλψη, αργότερα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Σε χθεσινή ανάρτησή του στο Twitter, o Alec Baldwin έγραψε συντετριμμένος: «Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη θλίψη μου για το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της Halyna Hutchins, συζύγου, μητέρας και αξιοθαύμαστης συναδέλφου μας. Συνεργάζομαι πλήρως με την αστυνομία στην έρευνα για τις συνθήκες της τραγωδίας και είμαι σε επαφή με τον σύζυγό της, προσφέροντας την υποστήριξή μου στον ίδιο και την οικογένειά του. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη για τον σύζυγό της, το γιο τους και όλους όσοι γνώριζαν και αγάπησαν τη Halyna».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ.