Breaking News

«Στην Αφρική με τον Aντέ Αντεπιτάν»: Νέα μίνι σειρά ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ2 (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όλα τα επεισόδια της νέας συναρπαστικής μίνι σειράς ντοκιμαντέρ «Στην Αφρική με τον Αντέ Αντεπιτάν» (Africa with Ade Adepitan), θα παρακολουθήσουν - σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση - οι τηλεθεατές στην ΕΡΤ2, από τη Δευτέρα 25 έως και την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 (εκτός της Πέμπτης), στις 16:00.

Μίνι σειρά ντοκιμαντέρ 4 επεισοδίων, παραγωγής Αγγλίας 2019.

Ο παραολυμπιονίκης και τηλεπαρουσιαστής Αντέ Αντεπιτάν ξεκινά ένα επικό ταξίδι στην Αφρική για να ανακαλύψει ιστορίες, ανθρώπους και τοποθεσίες που κάνουν αυτή την ήπειρο την πιο συναρπαστική του κόσμου.

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021, στις 16:00 - Eπεισόδιο 1ο: «Δυτική Αφρική»

Ο Αντέ Αντεπιτάν αρχίζει το ταξίδι του από τη Δυτική Αφρική. Ταξιδεύει από το Πράσινο Ακρωτήριο μέχρι τη Σενεγάλη και την Ακτή του Ελεφαντοστού, για να καταλήξει στη Νιγηρία, τη γενέτειρά του.

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021, στις 16:00 - Eπεισόδιο 2ο: «Κεντρική Αφρική»

Στο δεύτερο επεισόδιο, ο Αντέ Αντεπιτάν επισκέπτεται την Κεντρική Αφρική και ταξιδεύει από την Γκαμπόν ως την Ουγκάντα, διασχίζοντας τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, στις 16:00 - Eπεισόδιο 3ο: «Ανατολική Αφρική»

Αυτή τη φορά, Αντέ Αντεπιτάν ταξιδεύει στην Τανζανία και στο καταφύγιο άγριας ζωής Selous Game Reserve για να δει από κοντά ελέφαντες, αν κι ο πληθυσμός τους εδώ, έχει μειωθεί κατά 90% τις τελευταίες δεκαετίες.

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021, στις 16:00 - Eπεισόδιο 4ο (τελευταίο): «Νότια Αφρική»

Στο τελευταίο μέρος του επικού ταξιδιού του, ο Αντέ Αντεπιτάν επισκέπτεται τη Νότια Αφρική και τις παραλίες της Μοζαμβίκης, με τελικό προορισμό τη Ζιμπάμπουε.