Breaking News

Ανατρεπτική εξέλιξη στο Big Brother Live: Αποχώρησε ο Στηβ Μιλάτος (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την απρόσμενη αποχώρηση της Σύλιας Καραμολέγκου την προηγούμενη εβδομάδα, ανατρεπτική ήταν η εξέλιξη και στο Big Brother Live, που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου, καθώς αποχώρησε ο Στηβ Μιλάτος.

Νωρίτερα, στις αρχές της εβδομάδας μπήκαν 3 νέοι παίκτες, ανάμεσά τους και η Βιολέτα Αρεστή, στην οποία είχε επιβληθεί ποινή, καθώς απέκρυψε ότι γνώριζε από πριν τον Στηβ Μιλάτο, με τον οποίο υπήρξε ένα φλερτ.

Ποινή επιβλήθηκε και στη Σαμάνθα Μίσοβιτς, καθώς «απαγορεύεται αυστηρά η καθοδήγηση και η μεθόδευση με σκοπό τη διαμόρφωση και τελικά την αλλοίωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας», όπως τόνισε ο Μεγάλος Αδελφός.

Ο νέος παίκτης Νάσος Ντάλλης νίκησε στο αγώνισμα του βέτο, αλλά αποφάσισε να μην το χρησιμοποιήσει, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει ανατροπή στους υποψήφιους προς αποχώρηση που ήταν ο Νίκος Τακλής, η Ευδοκία Τσαγκλή και ο Στηβ Μιλάτος.

Στο Big Brother Live, οι τηλεθεατές είδαν την Ανχελίτα να «ξετυλίγει» τη δική της γραμμή ζωής...


Η ώρα περνούσε και η αγωνία κορυφώθηκε. Λίγο πριν τη 1:00, μετά τα μεσάνυχτα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε την αποχώρηση του Στηβ Μιλάτου

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού ξάφνιασε τους παίκτες, που δεν περίμεναν να αποχωρήσει το 29χρονο μοντέλο και influencer.


Ο Στηβ Μιλάτος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και στη συνέχεια εμφανίστηκε στο πλατό, όπου έκανε τις πρώτες δηλώσεις.