Breaking News

Διασωληνωμένος στην εντατική ο Ανδρέας Μικρούτσικος (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Διασωληνωμένος στην εντατική βρίσκεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα». O Χάρης Λεμπιδάκης είπε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε το καλοκαίρι ένα σοβαρό χειρουργείο, πήγε πολύ καλά και βγήκε από το νοσοκομείο για περίπου δέκα μέρες. Ωστόσο κάποια λοίμωξη του ανέβασε πυρετό και τον υποχρέωσε να ξαναμπεί στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του είχε βελτίωση και οι γιατροί του είπαν ότι σήμερα, αν όλα πήγαιναν καλά, θα έπαιρνε εξιτήριο.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, η σύντροφός του Έλενα ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα κι ένα έντονο τρέμουλο, που υποχρέωσε τους γιατρούς να τον πάνε αμέσως στη μονάδα εντατικής θεραπείας και να τον διασωληνώσουν.

Είναι σε καταστολή και περνάει - δυστυχώς - δύσκολες στιγμές. Χθες οι γιατροί, μετά από εξετάσεις που του έκαναν, είδαν ότι υπάρχει υγρό στον πνεύμονα του, ένα σοβαρό μικρόβιο και αυτό προσπαθούν πλέον να καταπολεμήσουν».