Breaking News

Στο πένθος ξανά η Μαρία Μενούνος (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πένθος βυθίστηκε ξανά η Μαρία Μενούνος, μετά την απώλεια της μητέρας της, η οποία έφυγε από τη ζωή ανήμερα του περασμένου Πάσχα μετά από μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία από το παρελθόν, που τη δείχνει να ποζάρει με τον θείο της Arthur, τον αδελφό του πατέρα της. Στη λεζάντα αναφέρει:

«Χάσαμε τον πατριάρχη της οικογένειάς μας χθες. Τον θείο μου, Arthur. Τον αγαπημένο αδελφό του μπαμπά μου. Πολλές απώλειες τον τελευταίο καιρό στην οικογένειά μου, αλλά ξέρω ότι είναι σε ένα καλύτερο μέρος με τη μαμά μου και τους γονείς του. Ήπια ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, το αγαπημένο του, για να τον τιμήσω.

Όταν πέθανε η μητέρα μου, ο Kev (σ.σ. ο σύζυγος της παρουσιάστριας) κι εγώ ήπιαμε μπύρες και καθίσαμε έξω. Πήγα στη δουλειά την επόμενη μέρα. Η ζωή συνεχίζεται είτε μας αρέσει είτε όχι.

Σήμερα είμαι στη δουλειά. Όλοι έχουμε μια ημερομηνία γέννησης και μια ημερομηνία θανάτου, όπως θα συζητήσουμε στην εκπομπή μου τις επόμενες εβδομάδες. Επιλέγουμε το πώς και το πόσο καιρό θα πενθήσουμε. Είναι διαφορετικό για όλους και κανείς δεν ξέρει πώς νιώθει κάποιος μέσα του. Λυπήθηκα πάρα πολύ που έβλεπα τον θείο μου να παλεύει με τον Covid... αλλά, όπως είπα, ξέρω ότι είναι σε ένα καλύτερο μέρος. RIP θείε - σ' αγαπάω πάντα».