Breaking News

Νίκος Μπάρκουλης: «Η μητέρα μου δεν με άφησε ποτέ να πετάω σε ένα ρoζ συννεφάκι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τρίτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τον Νίκο Μπάρκουλη. Ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη μίλησε για την ασχολία του με το ΤikΤok και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές που έζησε με τον πατέρα του. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Έχω πάρει το πτυχίο μου σαν τεχνικός υπολογιστών από το 2ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου. Είναι κάτι που το ήθελα, μου αρέσουν πολύ οι υπολογιστές. Σαν γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη ένιωθα ότι έπρεπε να ακολουθήσω κάτι παρόμοιο, μετά κατάλαβα ότι θέλω να πάρω το δικό μου δρόμο.

Η σχέση με τον πατέρα μου ήταν εκπληκτική. Με κοίταζε και χαμογελούσε. Είχε έντονο βλέμμα, κοίταζε μέσα στην ψυχή σου. Η μάνα μου έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο γιατί δεν με άφησε ποτέ να πετάω σε ένα ρoζ συννεφάκι. Δεν γύρισε ποτέ να μου πει "είσαι ο γιος του Μπάρκουλη". Ήμουν ένα απλό παιδί. Είχαν ακουστεί πολλά για τον πατέρα μου και τη μητέρα μου, αλλά αν δεν γνωρίσεις κάποιον από κοντά, δεν μπορείς να έχεις γνώμη.

Ήξερα ποιος είναι ο πατέρας μου, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω όπως το καταλαβαίνω τώρα στα 20 μου. Τώρα συνειδητοποιώ ποιος ήταν ο πατέρας μου, ειδικά από τη στιγμή που μπήκα στο J2US... Ο πατέρας μου με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε να γίνω καλός άνθρωπος. 

Στο δημοτικό δεν ήμουν κοινωνικό παιδί. Μέχρι την πρώτη γυμνασίου είχα υποστεί bullying. Θυμάμαι να μου λένε "Ο πατέρας σου είναι γέρος, δεν μπορεί να παίξει μπάλα μαζί σου". Πήγαινα σπίτι, έκανα μπαλάκια από χαρτί και τα πέταγα προς τον πατέρα μου κι έτσι παίζαμε».

Δείτε τη συνέντευξη.