Breaking News

Evangeline Lilly: Η «Kate» του «Lost» έγινε ξανά μελαχρινή (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον Νοέμβριο του 2019 η Evangeline Lilly είχε ξαφνιάσει τους πάντες, καθώς ξύρισε τα μαλλιά της, ενώ τους επόμενους μήνες προχώρησε σε συνεχόμενες αλλαγές στο χρώμα τους, δίνοντας μια ξανθιά απόχρωση.

Η ηθοποιός (και συγγραφέας), που έγινε πασίγνωστη ως Katherine 'Kate' Austen στη σειρά "Lost", έγινε ξανά μελαχρινή, επιστρέφοντας στο φυσικό της χρώμα μαλλιών.

Η Evangeline Lilly συμπρωταγωνιστεί με τον Jason Sudeikis στην ταινία "South of Heaven", η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 8 Οκτωβρίου 2021. Η avant premiere της ταινίας έγινε στο "Beyond Fest" χθες το βράδυ (Σάββατο, 2/10).

Σε ανάρτησή της στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε και φωτογραφία (πριν την επαναφορά στο χρώμα των μαλλιών της), εξήγησε ότι για να διατηρήσει το ξανθό χρώμα η πρωταγωνίστρια "Annie" έπρεπε να βάφει τα μαλλιά της κάθε 8-10 ημέρες, διαφορετικά θα άρχιζαν να φαίνονται οι μαύρες ρίζες.

«Η διαδικασία ήταν μεγάλη (3-4 ωρών) και τα αποτελέσματα δεν μπορούσαν ποτέ να είναι εγγυημένα. Επίσης, έκανε κομμάτια από τα μαλλιά μου να πέφτουν μέχρι το τέλος των 8 ωρών γυρίσματος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια δημοσίευσε και βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται μελαχρινή και μιλάει για την avant premiere της ταινίας στο "Beyond Fest".