Breaking News

Ματίνα Νικολάου: «Η διάθεση του Νίκου είναι να συνεχίσει - Χρειάζεται μια παύση στις ωραίες συνεργασίες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ματίνα Νικολάου κάθισε στον καναπέ του Dot. και μίλησε για τη σχέση της με το γιο της, ενώ αναφέρθηκε και στον σύντροφό της.

Επίσης, μίλησε για την παράσταση «Ο κήπος με τις αλήθειες», που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο θέατρο Μουσούρη, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου. Στην παράσταση παίζουν οι: Σταμάτης Φασουλής, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ματίνα Νικολάου, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας και Βίκυ Διαμαντοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε και για την τηλεοπτική Βάνια, που υποδύεται στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», όπως και για τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά.

«Εγώ είμαι πολύ συγκρατημένη και η Βάνια μου έχει δώσει μεγάλη "ανοιχτωσιά", με απενοχοποίησε πάρα πολύ. Τέρμα τα ταμπού, Βάνια!», είπε, μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Με τον Νίκο δεν έχω τσακωθεί ποτέ στη δουλειά. Σαφώς μπορεί να μου έχει φωνάξει πιο έντονα για κάτι που δεν έχω κάνει, καθώς ξέρει ότι μπορώ να το κάνω και δεν το έκανα από συστολή, γιατί ντρεπόμουν. Αυτό δεν είναι τσακωμός... Πολλές φορές συζητάμε με τον Νίκο σχετικά με το μέλλον της εκπομπής. Δεν ξέρω πότε θα έρθει η στιγμή που θα τελειώσει η εκπομπή, σίγουρα δεν εξαρτάται από μένα. Η διάθεση του Νίκου είναι να συνεχίσει, δεν ξέρω για πόσο. Εγώ θα είμαι κοντά του όσο με χρειαστεί. Πάντα θεωρώ ότι χρειάζεται μια παύση σε όλες τις ωραίες συνεργασίες για να ανανεώνεται η κατάσταση με έναν άλλο τρόπο. Θα δούμε...».