Breaking News

Τραγωδία στην Ιταλία: 8 νεκροί από συντριβή αεροσκάφους στο Μιλάνο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος, με 8 επιβαίνοντες, συνετρίβη το μεσημέρι της Κυριακής σε ένα άδειο διώροφο κτίριο γραφείων, σε προάστιο του Μιλάνου. Τα ιταλικά μέσα μετέδωσαν ότι και οι 8 επιβαίνοντες είναι νεκροί.

Το πρακτορείο ειδήσεων La Presse, που επικαλέστηκε αρχικά τους πυροσβέστες, ανέφερε ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν ένας πιλότος και πέντε επιβάτες. Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι υπήρχαν οκτώ άτομα στο αεροσκάφος, συμπεριλαμβανομένου ενός αγοριού.

Η κρατική τηλεόραση Rai μετέδωσε ότι οι επιβάτες πιστεύεται πως είναι Γάλλοι, ωστόσο δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση.

Η Πυροσβεστική έγραψε στο Twitter ότι κανένας άλλος, εκτός από τους επιβαίνοντες, δεν ενεπλάκη στο δυστύχημα, που σημειώθηκε κοντά σε σταθμό του μετρό στο San Donato Milanese, μια μικρή πόλη κοντά στο Μιλάνο.

Από τη συντριβή ξέσπασε πυρκαγιά, προκαλώντας ζημιές σε οχήματα που βρίσκονταν σε έναν κοντινό χώρο στάθμευσης. Οι πυροσβέστες έσβησαν τις φλόγες στο κτίριο, το οποίο - σύμφωνα με πληροφορίες - ήταν υπό ανακαίνιση.