Breaking News

Χώρισαν η Gigi Hadid και ο Zayn Malik - Η μητέρα της κατηγορεί τον τραγουδιστή ότι τη χτύπησε (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Gigi Hadid και ο Zayn Malik είχαν γίνει γονείς, για πρώτη φορά, τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν καλωσόρισαν στη ζωή την κορούλα τους,  Khai.

Το ζευγάρι φέρεται να έχει χωρίσει. Σύμφωνα με τη Daily Mail, την Πέμπτη η δήλωση του εκπροσώπου της Gigi Hadid ανέφερε:

«Η Gigi έχει επικεντρωθεί στο ό,τι είναι καλύτερο για την Khai και ζητά την διαφύλαξη της ιδιωτικότητάς της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Η δήλωση ήρθε μετά από αναφορά στο περιοδικό People, όπου μία πηγή είπε ότι χώρισαν το 26χρονο ακριβοπληρωμένο supermodel και ο 28χρονος τραγουδιστής, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction.

Φίλος της Gigi Hadid δήλωσε στο People: «Δεν είναι μαζί, ωστόσο είναι καλοί γονείς. Η Yolanda είναι φυσικά πολύ προστατευτική απέναντι στη Gigi. Θέλει το καλύτερο για την κόρη της και την εγγονή της».

Επίσης, την Πέμπτη, ρεπορτάζ του ΤΜΖ ανέφερε ότι η μητέρα της, Yolanda Hadid, σκεφτόταν να κάνει μήνυση στον Zayn Malik, τον οποίο κατηγόρησε ότι τη χτύπησε κατά τη διάρκεια ενός καυγά.


Από την πλευρά του ο τραγουδιστής αρνήθηκε τις κατηγορίες της, τονίζοντας ότι ειπώθηκαν απλώς «σκληρά λόγια», ενώ - σε μήνυμά του στο Twitter - έκανε λόγο για «ψευδείς ισχυρισμούς» σε βάρος του.


Σε νέα δήλωσή του στο TMZ, ο Zayn Malik σημείωσε: «Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι χτύπησα τη Yolanda Hadid και για χάρη της κόρης μου αρνούμαι να αποκαλύψω περαιτέρω λεπτομέρειες. Εύχομαι η Yolanda να σκεφτεί ξανά τους ψευδείς ισχυρισμούς της και να προχωρήσει ιδιωτικά στην επίλυση των οικογενειακών ζητημάτων».

Να σημειωθεί ότι η σχέση της Gigi Hadid με τον Zayn Malik ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2015. Τον Μάρτιο του 2018, ανακοίνωσαν το χωρισμό τους, αλλά δύο μήνες αργότερα, επανασυνδέθηκαν. Χώρισαν ξανά τον Νοέμβριο του 2018, ωστόσο, έπειτα από έναν χρόνο, επανασυνδέθηκαν τον Δεκέμβριο του 2019. Τον Σεπτέμβριο του 2020 ήρθε στη ζωή η κόρη τους, Khai.


Πληροφορίες από: Daily Mail