Breaking News

Μ. Ιατρόπουλος: «Η απώλεια της μητέρας μου ήταν πολύ βαριά» - «Χρωστάω πολλά στην Ελένη Ράντου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την απώλεια της μητέρας του, που έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι, μίλησε - μεταξύ άλλων - ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Ο ηθοποιός και επιχειρηματίας εξομολογήθηκε στον Θανάση Πάτρα, με τον οποίο πήγαν μαζί στη γειτονιά του, στον Πειραιά:

«Η απώλεια της μητέρας μου ήταν πολύ βαριά. Κουβαλούσα και το χαμό του πατέρα μου, που πέθανε σχεδόν στην ηλικία μου, ήταν 50 ετών... Είχα τεράστια αδυναμία στον πατέρα μου και το ανακάλυψα όταν "έφυγε", αλλά και ο χαμός της μητέρας μου, μου έχει στοιχήσει πολύ. Πρόλαβα να της πω όσα ήθελα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη, έκατσα τρεις μέρες μαζί της και κάναμε μια μεγάλη αναδρομή. Τουλάχιστον, μου εγγυήθηκε ότι φεύγει πλήρης, χαρούμενη κι ευτυχισμένη και αυτό αμβλύνει τον πόνο μου».

«Πρωτοήρθα στην Τρούμπα το 2005. Δεν υπήρχε τίποτα και αποφάσισα να κάνω στην ιστορική αυτή περιοχή τα μαγαζιά μου, τα οποία υπάρχουν ακόμα», σημείωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Οφείλω πολλά στον Κώστα τον Καζάκο, όπως και σε άλλους ανθρώπους χρωστάω ευγνωμοσύνη, που σε διάφορες στιγμές της ζωής μου με κράτησαν καλλιτεχνικά ζωντανό. Χρωστάω πάρα πολλά στην Ελένη Ράντου, την αγαπάω πολύ. Έχουμε να συνεργαστούμε πολύ καιρό, αλλά θα σμίξουμε κάποια στιγμή. Είχα πρόταση από την Ελένη να παίξω μαζί της στη σειρά "Ζακέτα να πάρεις" της ΕΡΤ, αλλά αποφάσισα να μπω στη "Φάρμα" γιατί με ενδιέφερε και επειδή οι οικονομικές απολαβές ήταν περισσότερες».

Δείτε το βίντεο του Mega.