Breaking News

Η Adele έπαιξε σε live στο Instagram απόσπασμα από το νέο της τραγούδι (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Adele ξάφνιασε ευχάριστα τους θαυμαστές της, καθώς το Σάββατο, κατά τη διάρκεια live στο Instagram, μοιράστηκε μαζί τους ένα απόσπασμα από το νέο της τραγούδι, «Easy on me», που θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου (δείτε πιο κάτω το βίντεο).

Η 33χρονη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, στιχουργός και συνθέτης θα κυκλοφορήσει το τέταρτο άλμπουμ της.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, φημολογείται ότι το άλμπουμ θα έχει τον τίτλο «30». Μάλιστα, οι θαυμαστές της παρατήρησαν μια σειρά διαφημιστικών πινακίδων με το «30», που εμφανίστηκαν σε όλο τον κόσμο την περασμένη εβδομάδα.


Ο τίτλος «30» δεν αποκλείεται, καθώς και τα τρία στούντιο άλμπουμ της είχαν σχέση με την ηλικία της. Το ντεμπούτο άλμπουμ της «19» κυκλοφόρησε το 2008 και ακολούθησαν το «21» το 2011 και το «25» το 2015.


Η Adele αποκάλυψε ότι το άλμπουμ είναι εμπνευσμένο από το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της, Simon Konecki, ενώ ελπίζει - μέσα από αυτό - να δώσει απαντήσεις στο γιο της, όταν μεγαλώσει.

Η τραγουδίστρια μίλησε, πρώτη φορά, για τον χωρισμό τους σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό περιοδικό Vogue... Μεταξύ άλλων, είπε: «Ο γιος μου έχει τόσες απλές ερωτήσεις για μένα, που δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν ξέρω την απάντηση, όπως "Γιατί δεν μπορούμε να μένουμε ακόμα μαζί;" και "Γιατί δεν αγαπάς τον μπαμπά μου πια;". Θα έλεγα "Αγαπώ τον μπαμπά σου, απλώς δεν είμαι εpωτευμένη". Δεν μπορώ να το εξηγήσω σε ένα παιδί εννέα ετών».