Breaking News

Η δημόσια συγγνώμη του Λευτέρη Πετρούνια (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Λευτέρης Πετρούνιας ζήτησε συγγνώμη σχετικά με δηλώσεις του για το #metoo, τονίζοντας ότι διατύπωσε με λάθος τρόπο τις σκέψεις του. Μεταξύ άλλων, ο Ολυμπιονίκης είπε:

«Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη προς όλους τους Έλληνες για αυτήν τη λάθος διατύπωση της σκέψης μου... Το λάθος μου ήταν πως δεν διευκρίνισα πως αναφερόμουν σε κάποιες καταγγελίες που έγιναν στην ενόργανη γυμναστική για ψυχολογική βία... Αν όντως έχει συμβεί κάτι σε κάποιους, σίγουρα έχουν τη στήριξή μου, αλλά είναι γεγονός πως δεν έχω δει κι αν έχει γίνει κάτι πραγματικά λυπάμαι.

Θέλω να τονίσω ότι στο κίνημα #metoo όχι μόνο είμαι υπέρμαχος, αλλά στάθηκα από το πρώτο δευτερόλεπτο δίπλα στη Σοφία Μπεκατώρου... Πάνω από όλα είμαι πατέρας δύο κoριτσιών και προβληματισμένος για τη σάπια κοινωνία που ζούμε. 

Θέλω ξανά να πω ειλικρινέστατα συγγνώμη από όλους τους Έλληνες κι έχουν κάθε δίκιο να με κατηγορήσουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα κάτι τέτοιο. Καταδικάζω οποιαδήποτε μορφή βίας παντού.

Βγαίνω πάντα να μιλήσω, δεν κρύβομαι... Δεν είμαι τόσο καλός στα λόγια, όσο στους κρίκους. Μπήκε ένα μικρόφωνο μπροστά μου κι αυτό που διατύπωσα ήταν εντελώς λάθος γιατί σκεφτόμουν μεμονωμένα την ενόργανη γυμναστική, που εκεί δεν έχω δει κάτι».