Breaking News

Η συγκίνηση της Αλεξάνδρας Ούστα για τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αλεξάνδρα Ούστα υπήρξε η τελευταία σύντροφος του αείμνηστου Σάκη Μπουλά. Το 2016 παντρεύτηκε τον, επίσης, ηθοποιό Γιάννη Σαρακατσάνη, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Αύγουστο, που ήρθε στη ζωή στις 21 Φεβρουαρίου 2020, έξι χρόνια μετά το θάνατο του Σάκη Μπουλά (21 Φεβρουαρίου 2014).

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη γέννα, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση που πήρε με το σύζυγό της να μην βαφτίσουν το παιδί τους...

Επίσης, εξομολογήθηκε συγκινημένη: «Δεν ήταν όλη η ζωή μου ρόδινη. Υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, στο οποίο δεν πέρασα καλά, αλλά δεν ήθελα αυτό να με καταβάλει.... Το δύσκολο κομμάτι που βίωσα έχει να κάνει και με την απώλεια του Σάκη Μπουλά, αλλά και με άλλες προσωπικές μου απώλειες... Έχασα τους γονείς μου και τους παππούδες μου. Οι απώλειες συνέβησαν αρκετά κοντά χρονικά. Δεν ξέρω ποια ήταν η κινητήριος δύναμη για να συνεχίσω. Είχα κοντινούς ανθρώπους στο συγγενικό μου περιβάλλον και τα αδέρφια μου. Ο ένας βοηθούσε τον άλλον για να προχωρήσουμε παρακάτω». 

Για τις τελευταίες ημέρες του Σάκη Μπουλά, είπε: «Ακόμα κι αν ξέρεις ότι πεθαίνει κάποιος δικός σου άνθρωπος, ελπίζεις πως δεν είναι αυτό το τέλος. Ενώ είσαι στο νοσοκομείο και ξέρεις ότι είναι σοβαρά τα πράγματα, ελπίζεις ότι θα παλέψει κι άλλο... Τελικά εγκαταλείπουν το σώμα οι δυνάμεις και οι αντοχές κι έρχεται το τέλος».

Στο φινάλε της συνέντευξης, ρωτήθηκε «Τι σου λείπει πιο πολύ από τον Σάκη;», με την Αλεξάνδρα Ούστα, εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά, να μην απαντάει.

Δείτε το βίντεο του Mega.