Breaking News

Η συγκίνηση της Μπέττυς Μαγγίρα - Επέστρεψε στην εκπομπή της μετά την απώλεια της μητέρας της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μπέττυ Μαγγίρα απουσίαζε από τη Δευτέρα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα.

«Αντίο μανούλα μου... Αβάσταχτος ο πόνος του αποχωρισμού, εύχομαι να έρχεσαι να σε βλέπω στα όνειρά μου...», είχε γράψει στο Instagram, αργά το απόγευμα της Κυριακής...

Το πρωί της Πέμπτης, η Μπέττυ Μαγγίρα επέστρεψε στην εκπομπή και είπε συγκινημένη, απευθυνόμενη στους τηλεθεατές:

«Χαίρομαι που ξαναγύρισα. Νιώθω σαν να αρχίζω πάλι από την αρχή, σαν να κάνω μία επανεκκίνηση. Όταν ερχόμαστε στον κόσμο, ο πρώτος αποχωρισμός από τη μάνα είναι όταν κόβουν τον ομφάλιο λώρο. Μετά, όμως, είναι σαν να υπάρχει ένας αόρατος ομφάλιος λώρος, ο οποίος κόβεται κι αυτός κάποια στιγμή, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε γιατί η ζωή είναι εδώ, για να τιμάμε αυτά τα πρόσωπα, τους δικούς μας ανθρώπους, τους γονείς μας.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στείλατε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης και πολλοί μοιραστήκατε και τη δική σας απώλεια.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Open, που μου στάθηκε σαν οικογένεια. Δε μου είπε ποτέ, πότε να γυρίσω στη δουλειά. Μου είπαν ότι είναι δίπλα μου κι εγώ το εκτιμώ αυτό...

Θέλω να πω κι ένα τελευταίο μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στη μητέρα μου τους τελευταίους μήνες, γιατί είχε άνοια τα τελευταία 6-7 χρόνια. Χρειάστηκε ειδική φροντίδα...».