Breaking News

Κατσούλης για Καραβάτου: «Η σχέση μας είναι εξαιρετική, έχουν γράψει τέρατα μετά τον χωρισμό μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Αύγουστο, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Οι δυο τους είχαν ξεκινήσει τη σχέση τους στις αρχές του 2009, ενώ παντρεύτηκαν 2 χρόνια μετά, το 2011. Την ίδια χρονιά γεννήθηκε η κόρη τους Αέλια, ενώ το 2016 ήρθε στη ζωή ο γιος τους Αρίωνας-Ιωάννης.

Ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», όπου - μεταξύ άλλων - αναφέρθηκε και στην πρώην σύζυγό του. Συγκεκριμένα, είπε στην εκπομπή του Mega:

«Στο πρωινό ήμουν συνολικά 7 χρόνια... είναι πολύς καιρός. Το έχω ξαναπεί, πρωινό δεν ξανακάνω καθόλου, γιατί δεν αντέχω το ξύπνημα. Δεν αντέχω το να μην κοιμάμαι και να μην μπορώ να κάνω τίποτα άλλο στη ζωή μου.

Από τη "Φωλιά των Κου Κου" έφυγα 2,5 μήνες νωρίτερα, λόγω γυρισμάτων για την ταινία "Σμύρνη μου αγαπημένη"... Οι σχέσεις μου με το Star ήταν πάντα εξαιρετικές και εξακολουθούσαν να είναι ακόμα και όταν έφυγα.

Εξηγήσαμε στην κόρη μας για τον χωρισμό μας. Έχουμε πει ότι πάνω απ' όλα, πριν απ' όλα, το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μας είναι τα παιδιά μας. Σ' αυτό δεν έχει αλλάξει τίποτα και δεν πρόκειται. Η σχέση μας με την Κατερίνα είναι εξαιρετική. Είναι κανονική, δύο ανθρώπων που έχουν πάρα πολύ μεγάλη αγάπη για τα παιδιά τους, που τα φροντίζουν καθημερινά, που συνεννοούνται καθημερινά, που είναι όλα καλά. Φυσικά και θα δω την Κατερίνα στη νέα της εκπομπή.

Από τη μέρα που ανακοινώσαμε τον χωρισμό μας μέχρι σήμερα έχουν γραφτεί τέρατα, ευτυχώς όχι σε σημείο που να χρειαστεί να επέμβει ο δικηγόρος μας».