Breaking News

Η Βίκυ Βολιώτη μίλησε για το κoριτσάκι που υιοθέτησε από την Αιθιοπία: «Είναι το μεγαλύτερο δώρο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύο αγαπημένες ηθοποιοί βρέθηκαν σήμερα καλεσμένες στο Πρωινό, η Βίκυ Βολιώτη και η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Οι δυο τους είχαν παραχωρήσει μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη μεταξύ τους τον περασμένο χρόνο, στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης».

Η Βίκυ Βολιώτη είχε μιλήσει τότε για τη διαπολιτισμική της οικογένεια, αφού η μαμά της ήταν Γερμανίδα και ο μπαμπάς της Έλληνας. Επίσης, αναφέρθηκε στην κόρη της Άννα και στη διαδικασία της υιοθεσίας της.

Η ηθοποιός - που είναι παντρεμένη με τον Σίμο Σαρκετζή - είπε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για την κορούλα τους, που έχει καταγωγή από την Αιθιοπία.

«Είναι το μεγαλύτερο δώρο η Άννα. Μου λένε μερικές φορές "Τι τυχερό παιδάκι!" και απαντάω "Όχι, εγώ είμαι η τυχερή!". Μου άνοιξε ένας νέος κόσμος, άλλαξε η ζωή μου και ταυτόχρονα είναι δώρο αυτό το παιδί. Είναι ένα πλάσμα υπέροχο! Γελαστή, χαρούμενη, με αυτοπεποίθηση, που ξέρει τι θέλει....

Έχουν υπάρξει κάποια σχόλια - όχι όμως κακεντρεχή -, κυρίως περιέργειας από παιδάκια. Ανθρώπινο είναι. Η Άννα πια το αντιμετωπίζει μόνη της. Είναι 7 ετών. Όταν τη ρωτάνε "Γιατί εσύ είσαι μαύρη;", απαντάει "Γιατί γεννήθηκα στην Αφρική"... Εγώ προσπαθώ να της εξηγήσω ότι "Θα τις ακούς αυτές τις ερωτήσεις, δεν μπορείς να τις αποφύγεις. Πρέπει να μάθεις να τις ακούς και να απαντάς"».

Δείτε τη συνέντευξη (το παραπάνω απόσπασμα από το 10ο λεπτό και μετά).