Breaking News

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν επιδίωκα τη σύγκριση με τη Μενεγάκη, ένιωθα θλίψη κι έκλαιγα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Έχω μια ηρεμία στην εκπομπή μου, η οποία προκύπτει από τους συνεργάτες μου. Η εκπομπή πάει σε μια ράγα και προχωράει... Στην αρχή δεν με απασχολούσαν τα νούμερα, κάποια στιγμή έφτασαν να με επηρεάζουν και να με στεναχωρούν. Τα νούμερα πλέον τα έχω αφήσει στην άκρη. Τα βλέπω, αλλά δεν τα αφήνω να με επηρεάσουν... Έχανα την ισορροπία μου όταν άρχισα να βλέπω μονοψήφια νούμερα και σταμάτησα να ασχολούμαι», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Open Weekend».

Η παρουσιάστρια του «Love it» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Όταν σου πιστώνουν τίτλους μπορεί να είναι καλό και κολακευτικό, όμως, μπορεί να γίνει και βαρίδι... Δεν έχω στοιχεία που να θυμίζουν την Ελένη Μενεγάκη, μόνο το χρώμα των μαλλιών ίσως... Η διαρκής σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη με έφτασε σε ένα σημείο, που πήγαινα σπίτι μου, ένιωθα θλίψη κι έκλαιγα γιατί ήταν κάτι που δεν επιδίωκα».

«Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού μου δεν θέλω σκαμπανεβάσματα. Θέλω ηρεμία, μια αγκαλιά και θαλπωρή. Έχω μια πολύ έντονη επιθυμία να κάνω οικογένεια. Θα ήθελα ο άνθρωπος, που θα έχω στο πλευρό μου, να με θαυμάζει και να με σέβεται», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου.