Breaking News

Σ. Μπεκατώρου για Λ. Πετρούνια: «Έχει κατανοήσει το λάθος που έγινε στις πρώτες του δηλώσεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σοφία Μπεκατώρου σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια σχετικά με το #metoo, για τις οποίες ο Ολυμπιονίκης ζήτησε δημόσια συγγνώμη, τονίζοντας ότι διατύπωσε με λάθος τρόπο τις σκέψεις του...

«Από τη στιγμή που ανασκεύασε τη δήλωσή του ο Λευτέρης, θεωρώ ότι έχει κατανοήσει το λάθος που έγινε στις πρώτες του δηλώσεις. Για μένα είναι πολύ ξεκάθαρο ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν έχουν να κάνουν ούτε με το φύλο, ούτε με την καταγωγή, ούτε με την προέλευση κάποιου ανθρώπου, ούτε με την οικονομική του κατάσταση. Μιλάμε για τα ανθρώπινα δικαιώματα και η κακοποίηση είναι ένα κακούργημα», είπε η Σοφία Μπεκατώρου στο «Χαμογέλα και πάλι».

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Από εκεί και πέρα, χωρίς να εστιάσω στον Λευτέρη συγκεκριμένα, θεωρώ ότι τα λόγια αυτά μπορεί κάλλιστα να εκπροσωπούν κάποιο μερίδιο ανθρώπων μέσα στην κοινωνία μας και γι' αυτό το λόγο πρέπει να εστιάσουμε στην Παιδεία, έτσι ώστε να φροντίσουμε οι άνθρωποι να γνωρίζουν τι σημαίνει κακοποίηση, τι σημαίνει να σεβόμαστε τον συνάνθρωπό μας και πώς πρέπει να λειτουργούμε».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Mega.