Breaking News

James Michael Tyler: «Έφυγε» ο Gunther από τα «Φιλαράκια» (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 59 ετών, ο Αμερικανός ηθοποιός James Michael Tyler, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην αγαπημένη σειρά «Τα Φιλαράκια» υποδυόμενος τον «Gunther», τον υπεύθυνο μπαρ στο Central Perk (το αγαπημένο στέκι των πρωταγωνιστών).

Σύμφωνα με το BBC, ο μάνατζέρ του ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων: «Ο Tyler πέθανε ήσυχα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το πρωί της Κυριακής (24/10)... Αν τον συναντούσατε μία φορά, κάνατε έναν φίλο για μια ζωή. Άφησε πίσω του τη σύζυγό του, Jennifer Carno, την αγάπη της ζωής του».


Τον Ιούνιο του 2021, σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Today" του NBC, ο Tyler είχε εξομολογηθεί ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη τον Σεπτέμβριο του 2018. Ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία, ωστόσο ο καρκίνος εξαπλώθηκε στα οστά του και δεν μπορούσε να περπατήσει. «Τελικά, ξέρετε... πιθανότατα θα με... νικήσει», είχε πει στον δημοσιογράφο Craig Melvin.

Ο καρκίνος μεταλλάχθηκε όταν ξέσπασε η πανδημία και η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Όταν  ρωτήθηκε αν θα έκανε κάτι διαφορετικό, απάντησε: «Θα άκουγα την υπέροχη σύζυγό μου, που είναι η απόλυτη δύναμή μου. Θα πήγαινα για εξέταση νωρίτερα και ίσως το προλάβαινα».


Οι πρωταγωνιστές της σειράς τον αποχαιρέτησαν με αναρτήσεις τους στα social media, ανάμεσά τους και η Jennifer Aniston (η τηλεοπτική Rachel), η οποία έγραψε στο Instagram: 

«Τα Φιλαράκια δεν θα ήταν τα ίδια χωρίς εσένα. Σε ευχαριστώ για το γέλιο που έφερες στη σειρά και στις ζωές μας. Θα μας λείψεις τόσο πολύ».


Να σημειωθεί ότι ο Tyler παντρεύτηκε την Barbara Chadsey το 1995. Το ζευγάρι χώρισε το 2003 και το 2014 ο ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενος ασυμβίβαστες διαφορές. Το 2017 παντρεύτηκε την Jennifer Carno.