Breaking News

Τζέιμς Καφετζής: «Μου ζητάνε με το εξώδικο 100.000 ευρώ - Μας είχε καλέσει ο Acun στο σπίτι του, έπαθα σοκ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε - μεταξύ άλλων - στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» για το Survivor, αλλά και για το εξώδικο που του έστειλε η Acun Medya λόγω της συμμετοχής του στο J2US. Συγκεκριμένα, είπε στην Ελένη Βουλγαράκη:

«Είχα δηλώσει συμμετοχή στο Survivor 1, αλλά δεν με πήραν. Είχα βρει μία τρίμηνη σχολή στο Τόκιο για να γίνω σούσι σεφ. Τότε το Τόκιο σταμάτησε να δέχεται τουρίστες και μου έδωσαν τα δίδακτρα πίσω. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή του Survivor γιατί είχα κάνει αίτηση πριν τέσσερα χρόνια. Είχαν πάρει τον Νάσο που μπήκε στο Big Brother, αλλά τον έβγαλαν και πήραν εμένα στη θέση του, δεν ξέρω γιατί... Με τον Αλέξη Παππά τα πηγαίναμε καλά. Οι νέοι παίκτες του έδωσαν μια πληροφορία ότι ο κόσμος με μισεί, άρχισε να μου πάει κόντρα και από την παραγωγή του έλεγαν "Αλέξη, καλά το πας".

Στο J2US πήγα γιατί είναι φιλανθρωπικό και ξεκίνησε όταν τελείωνε η σεζόν στη Ρόδο. Είχα υπογράψει με την Acun Medya ότι για τρία χρόνια πρέπει να παίρνω την έγκρισή τους για οτιδήποτε κάνω. Το ποσό που μου ζητάνε με το εξώδικο είναι 100.000 ευρώ. Έχουν απαντήσει οι δικηγόροι μου και περιμένω την εξέλιξη.

Οι σχέσεις μου με την Acun Medya ήρθαν σε ρήξη όταν αποχώρησα. Μας είχε καλέσει ο Acun Ilicali στο σπίτι του ένα απόγευμα και μας είπε ότι θα κάτσουμε ακόμα 40 μέρες, αλλά θα πάρει ο καθένας ένα μπόνους κι ένα κομμάτι... cheesecake. Εγώ εκείνο το βράδυ έπαθα σοκ, επειδή ήμουν από την αρχή και μετρούσα μέρες. Ήταν σαν να τελειώνω τον μαραθώνιο, να βλέπω το τέλος και ξαφνικά να μου λένε "Τρέξε ακόμα δέκα χιλιόμετρα". Οπότε, δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω...».