Breaking News

Σ. Καραμπουτάκη για ρoζ βίντεο: «Το βιώνω πολύ άσχημα, σε καταστρέφει ψυχολογικά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του «OPEN Weekend» μίλησε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η οποία αναφέρθηκε και στο βίντεο, που διέρρευσε στο διαδίκτυο, με τις προσωπικές της στιγμές. Η φιναλίστ του MasterChef 3 δήλωσε:

«Το καλοκαίρι ήμουν σε ένα σκάφος, δούλευα σε ένα καταμαράν. Πέρασα πολύ ωραία και είναι μία εμπειρία την οποία συνιστώ σε κάθε μάγειρα, πρέπει να τη ζήσει.

Τα πράγματα άλλαξαν και λέω με σιγουριά ότι δεν παντρεύομαι, βρισκόμαστε σε περίεργη φάση με τον σύντροφό μου.

Παρακολουθώ όλα τα μαγειρικά ριάλιτι. Είχα και μια πρόταση από το Top Chef να συμμετέχω και, μάλιστα, με πάρα πολύ καλά λεφτά, αλλά ήταν κάτι που το έκανα μια φορά και δε θα ήθελα να το κάνω ξανά.

Το κομμάτι με το ρoζ βίντεο, που διέρρευσε, το βιώνω και θα συνεχίσω να το βιώνω πολύ άσχημα ψυχολογικά. Είναι κάτι πολύ βαρύ και το μόνο που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να γίνουν όλα αυτά που πρέπει να γίνουν, ώστε  να φτιάξω το ψυχολογικό κομμάτι μου. Είναι κάτι πολύ άσχημο, που δε θα ευχόμουν να συμβεί ούτε στον εχθρό μου... Και μόνο που το συζητάω με πάει πίσω... Έχουν ήδη ξεκινήσει όλες οι νομικές διαδικασίες και σίγουρα έχω ζητήσει βοήθεια γιατί είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω βιώσει στη ζωή μου, σε καταστρέφει ψυχολογικά.

Έχω δεχτεί λεκτική βία στην εργασία μου επειδή είμαι γυναίκα... Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις στη ζωή μου, τις οποίες δεν μπορώ να διαχειριστώ, όπως η διαρροή του ρoζ βίντεο και ο χαμός του μπαμπά μου. Το θέμα είναι να σηκώνεσαι, το οφείλω στον εαυτό μου, αλλά και σε ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή μου και θέλουν μόνο να χαμογελάω».