Breaking News

Κιάρα Μαρκέζη: «Έγινα πιο σκληρή όταν ο παππούς μου, Άκης Τσοχατζόπουλος, μπήκε στη φυλακή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Κιάρα Μαρκέζη, η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο.

Η ίδια είχε αποχωρήσει τον Μάρτιο του 2020 από το «My Style Rocks 3», το οποίο είχε ανασταλεί τότε λόγω κορονοϊού. Αργότερα, είχε παραχωρήσει και κοινή συνέντευξη με τη μητέρα της, Μαρία Μαρκέζη...

Η Κιάρα Μαρκέζη είπε για τη μητέρα της, τον παππού της, Άκη Τσοχατζόπουλο και τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks»:

«Ήμουν το μοντέλο της μητέρας μου από τη στιγμή που γεννήθηκα. Το όνομά μου, Κιάρα, είναι ιταλικό και σημαίνει διάφανη, καθαρή. Όταν ήμουν στο σχολείο, μου έλεγαν διάφορα για το όνομά μου, άκουγα κάθε τι που τελείωνε σε... -άρα.

Έγινα πιο σκληρή όταν ο παππούς μου μπήκε στη φυλακή... Είχα πάει να τον δω στη φυλακή, αλλά δεν με άφηναν γιατί ήμουν ανήλικη. Θυμάμαι ότι πηγαίναμε τότε με τη μαμά στα δικαστήρια, εκεί μπορούσα να τον βλέπω λίγο... Είχε χρόνο για μένα ο παππούς μου, ερχόταν σπίτι, παίζαμε και πηγαίναμε βόλτες. Μου έχει μείνει η αγάπη του και η προστασία του. Η κηδεία του παππού μου με σόκαρε, ήταν η πρώτη κηδεία δικού μου ανθρώπου που πήγα.

Κρατάω το επώνυμο της μαμάς μου και όχι το Τσοχατζοπούλου γιατί μου άρεσε, αλλά και γιατί θα ήθελα να κρατάω μια "ασπίδα". Μόλις χθες με σταμάτησαν στο δρόμο και με ρώτησαν "Είσαι η εγγονή του Άκη;"

Η εμπειρία μου από το "My Style Rocks" ήταν περίεργη. Δεν ξέρω τι έφταιγε, αλλά ήταν πολύ άσχημο όλο αυτό. Μιλούσαν τόσο άσχημα και προσβλητικά... με είχε πληγώσει αυτό... Για την τηλεθέαση, μου μιλούσαν πάρα πολύ άσχημα. Ήθελαν να πάρουν τηλεθέαση και γι' αυτό ανέδειξαν το ό,τι είμαι η εγγονή του Τσοχατζόπουλου. Πήγα στο GNTM και μου είπαν ότι δεν μπορώ να περάσω επειδή έχω τατουάζ».