Breaking News

Kourtney Kardashian: Ο αρραβώνας της ενόχλησε τον πατέρα των παιδιών της, Scott Disick; (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Scott Disick φέρεται να αισθάνεται απομονωμένος από τότε που η πρώην σύντροφός του Kourtney Kardashian άρχισε να βγαίνει με τον Travis Barker, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε πριν λίγες ημέρες, πριν συμπληρώσουν έναν χρόνο σχέσης...

Η 42χρονη τηλεπερσόνα είχε ξεκινήσει το 2006 τη σχέση της με τον Scott Disick,  με τον οποίο απέκτησαν μαζί τρία παιδιά, χωρίς να παντρευτούν. Τον Ιούλιο του 2015, το ζευγάρι χώρισε έπειτα από εννέα χρόνια σχέσης.

Μετά το χωρισμό τους, οι δυο τους είχαν πολλές επαφές και διατηρούσαν καλές σχέσεις για χάρη και των παιδιών τους. Ο 38χρονος ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστός όταν εμφανίστηκε στο «Keeping Up With The Kardashians».


Σύμφωνα με τη Daily Mail, πηγή από το κοντινό περιβάλλον είπε στο περιοδικό Us Weekly ότι οι Kardashians εξακολουθούν να «λατρεύουν τον Scott», ωστόσο εκείνος κρατά αποστάσεις, λόγω της σχέσης της Kourtney.

«Αποφεύγει τις οικογενειακές συναθροίσεις στις οποίες βρίσκεται ο Travis Barker και, μάλιστα, μερικές φορές αρνήθηκε να βρεθεί στο ίδιο δωμάτιο μαζί του», είπε χαρακτηριστικά η πηγή.

Και πρόσθεσε: «Οι Kardashians λατρεύουν τον Scott ​​και του λένε ότι είναι μέλος της οικογένειας ό,τι κι αν συμβαίνει, αλλά εκείνος αισθάνεται απομονωμένος και νιώθει σαν να τον έχουν απορρίψει, περισσότερο από ποτέ».

«Οι διακοπές φέτος θα είναι δύσκολες και θα είναι μια μάχη για τα παιδιά», υποστήριξε η πηγή.

Επίσης, άλλη πηγή είχε τονίσει στην Page Six ότι ο Scott Disick «τρελάθηκε» όταν έμαθε ότι η Kourtney αρραβωνιάστηκε, παρόλο που έχουν χωρίσει εδώ και 6 χρόνια.


Αν παντρευτεί η Kourtney Kardashian με τον Travis Barker, θα είναι ο πρώτος της γάμος. Ο Travis Barker είχε κάνει δύο γάμους, απέκτησε δύο παιδιά, τον Landon και την Alabama, ενώ έχει και μία θετή κόρη, την Atiana De La Hoya.