Breaking News

Αρραβωνιάστηκε η Kourtney Kardashian (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker αρραβωνιάστηκαν πριν συμπληρώσουν έναν χρόνο σχέσης.

Όπως αναφέρει η Daily Mail - που επικαλείται το TMZ, το οποίο γνωστοποίησε πρώτο την είδηση - ο 45χρονος μουσικός και ντράμερ του συγκροτήματος Blink-182 έκανε την πρόταση γάμου στη 42χρονη τηλεπερσόνα το απόγευμα της Κυριακής, στο ξενοδοχείο Rosewood Miramar, στο Montecito της Καλιφόρνια, παρουσία των παιδιών του και μελών της οικογένειας Kardashian.


Η Kourtney δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στο Instagram, γράφοντας «για πάντα», που τους δείχνουν να είναι αγκαλιά, ανάμεσα σε μια «θάλασσα» από κόκκινα τριαντάφυλλα.


Επίσης, η θετή κόρη του Barker (Atiana De La Hoya) ανέβασε ένα στιγμιότυπο, που δείχνει το δαχτυλίδι, το οποίο έχει οβάλ σχήμα και φαίνεται να είναι τουλάχιστον 10 καράτια.


H Kourtney Kardashian έχει τρία παιδιά, που απέκτησε με τον Scott Disick. Τον Ιούλιο του 2015, το ζευγάρι χώρισε έπειτα από εννέα χρόνια σχέσης. Το 2018 είχε χωρίσει με το Γάλλο Younes Bendjima, με τον οποίο είχε σχέση περίπου δύο χρόνια, καθώς φέρεται να ανακάλυψε ότι την απάτησε.

Αν παντρευτεί η Kourtney, θα είναι ο πρώτος της γάμος. Ο Travis Barker είχε κάνει δύο γάμους, απέκτησε δύο παιδιά, τον Landon και την Alabama, ενώ έχει και μία θετή κόρη, την Atiana De La Hoya.

Οι δυο τους ήταν μακροχρόνιοι φίλοι, ενώ εδώ και λιγότερο από έναν χρόνο ήρθαν πολύ κοντά. Τον περασμένο Αύγουστο είχαν καταγραφεί σε διακοπές στο Portofino, όπου δεν έκρυψαν τον έpωτά τους...


Ο Barker είχε ένα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα το 2008 που του προκάλεσε εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 65% του σώματός του. Έκανε περισσότερες από 26 επεμβάσεις και πέρασε πολύ χρόνο σε μονάδα εγκαυμάτων. Στο ατύχημα είχαν σκοτωθεί τέσσερα άτομα (οι δύο πιλότοι και δύο φίλοι του). Οι μόνοι που είχαν επιζήσει ήταν ο ντράμερ και ο αείμνηστος DJ AM (πέθανε από υπερβολική δόση ένα χρόνο αργότερα).

Ο Barker είχε ορκιστεί να μην ταξιδέψει ξανά με αεροπλάνο, ωστόσο η Kourtney Kardashian τον έκανε τότε να ξεπεράσει τους φόβους του.