Breaking News

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν γuμνώνουμε μόνο το σώμα μας οι ηθοποιοί, αλλά και την ψυχή μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «The 2night Show» βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία αναφέρθηκε στην ελληνική showbiz, έκανε την αυτοκριτική της και αυτοσαρκάστηκε, μίλησε για τον έpωτα και την απάτη και δήλωσε «αιώνια μαθήτρια», αν και καθηγήτρια Θεολογίας από το 2016...

Επίσης, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τη Μιμή Ντενίση και κάλεσε τους τηλεθεατές να δουν την παράσταση «Σμύρνη μου Αγαπημένη».

Μεταξύ άλλων, τόνισε προς το τέλος της συνέντευξης: «Θεωρώ φυσιολογικό το γuμνό - ημίγuμνο σώμα. Θεωρώ λάθος τις ιδέες που βάζει ο καθένας στο πληκτρολόγιο στο σκοτάδι... Αν το απαιτεί ο ρόλος θα το βγάλω το σώμα, δεν θα το δείξουμε φάτσα φόρα για κρέας... Έχω εμφανιστεί γuμνή στο θέατρο, στα "Kόκκινα Φαvάρια”. Ο μακαρίτης ο πατέρας μου πόσες φορές ήρθε να με χαρεί και... έκλεινε τα μάτια του. Έχει συνηθίσει η οικογένειά μου. Αυτό είναι δουλειά γιατί δεν γuμνώνουμε μόνο το σώμα μας οι ηθοποιοί, γuμνώνουμε και την ψυχή μας, που είναι χειρότερο πράγμα. Δηλαδή, το να κάνεις έpωτα και να το δείχνεις στην κάμερα είναι ακόμα πιο δύσκολο από το γuμνό».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.