Breaking News

Ρ. Λουιζίδου για Π. Φιλιππίδη: «Συνεργαστήκαμε στα πρώτα μας χρόνια, ήταν θυελλώδης σαν χαρακτήρας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό φιλοξενήθηκε η Ρένια Λουιζίδου, η οποία πρωταγωνιστεί στις σειρές της ΕΡΤ1, «Σε ξένα χέρια» και «Βαρδιάνος στα σπόρκα».

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην παράσταση «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» του Άρθουρ Μίλερ, που ανεβαίνει από σήμερα, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, στο θέατρο «Δημήτρης Χορν», σε μετάφραση - σκηνοθεσία του Νικορέστη Χανιωτάκη.

Πρωταγωνιστούν: Νικήτας Τσακίρογλου, Άκης Σακελλαρίου, Ρένια Λουιζίδου, Ιωάννα Παππά, Γιάννης Καλατζόπουλος και Μελίνα Βαμβακά.

Νωρίτερα, η Ρένια Λουιζίδου είπε για το ελληνικό #metoo και τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου: «Είναι πολύ σοκαριστικό... Μερικές φορές λέω δεν υπάρχει δεύτερος τρόπος να το δεις, είναι πάρα πολύ σοκαριστικό. Βεβαίως υπήρχαν... ψίθυροι, αλλά κανένα γεγονός χειροπιαστό. Ψίθυροι για συμπεριφορές, όχι για γεγονότα και όχι για τέτοιες ακρότητες. Το μέγεθος, ας πούμε, δε νομίζω ότι κανένας μας το είχε φανταστεί... Όταν βγήκαν στη δημοσιότητα κυριάρχησε το σοκ, όπως και η θλίψη και η λύπη, που ήρθαν σ' αυτό το σημείο τα πράγματα...».

Και απάντησε στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Στα πρώτα μας χρόνια, στα νιάτα μας, έχουμε δουλέψει αρκετά. Ήταν θυελλώδης σαν χαρακτήρας, εκρηκτικός. Όχι αυτό που κατέληξε να διαχειριζόμαστε...».

Δείτε τη συνέντευξη.