Breaking News

Adele: Σαρώνει το «Easy on Me» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εκατομμύρια προβολές, λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του στο Youtube, έχει το «Easy on Me», το νέο τραγούδι της Adele, η οποία είχε δημοσιεύσει πρόσφατα ένα απόσπασμα σε live στο Instagram...

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το πολυαναμενόμενο single - που κυκλοφόρησε αργά το βράδυ της Πέμπτης, περίπου τα μεσάνυχτα - αντανακλά τον πόνο που βίωσε κατά το διαζύγιό της με τον Simon Konecki.

Το  «Easy on Me» ξεπέρασε ήδη τα 30 εκατομμύρια views, ενώ έχει φτάσει στην κορυφή των Charts των iTunes σε Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ.

Εκτός από τους θαυμαστές της, οι κριτικοί σχολίασαν, επίσης, θετικά το νέο single της 33χρονης - βραβευμένης με Grammy - τραγουδίστριας. Χαρακτηριστικά, στο BBC το τραγούδι περιγράφεται ως «μια μεγάλη μάλλινη κουβέρτα, τυλιγμένη γύρω από τη μοναξιά και τον πόνο οποιουδήποτε έχει βιώσει έναν χωρισμό».


Το τραγούδι έρχεται 6 χρόνια μετά τον τελευταίο της δίσκο. Οι τίτλοι στα τρία στούντιο άλμπουμ της είχαν σχέση με την ηλικία της. Το ντεμπούτο άλμπουμ της «19» κυκλοφόρησε το 2008 και ακολούθησαν το «21» το 2011 και το «25» το 2015. Μάλιστα, το νέο άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, θα ονομάζεται «30».

Να σημειωθεί ότι η Adele είχε χωρίσει με τον Simon Konecki τον Απρίλιο του 2019, μετά από τρία χρόνια γάμου και περίπου οχτώ χρόνια σχέσης. Το 2012 είχε έρθει στη ζωή ο γιος τους, Angelo.

Πριν λίγες ημέρες, είχε εξομολογηθεί στη βρετανική Vogue: «Όταν ήμουν 30, όλη μου η ζωή κατέρρευσε και δεν είχα καμία προειδοποίηση γι' αυτό. Απλώς δεν ήταν κατάλληλο για μένα πια... Δεν ήθελα να καταλήξω όπως πολλοί άλλοι άνθρωποι που γνώριζα. Δεν ήμουν άθλια και μίζερη, αλλά θα γινόμουν αν δεν έβαζα τον εαυτό μου πρώτο. Ωστόσο, ναι, δεν συνέβη τίποτα κακό στο γάμο μας».