Breaking News

Μαίρη Συνατσάκη: Ο Ίαν Στρατής και το... «κομματάκι ζωής» της που θέλει να είναι πάντα ένα τρομερό μυστήριο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή της περνάει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία πριν λίγες ημέρες ανέβασε στο Instagram την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον αγαπημένο της, Ίαν Στρατή...

Οι δυο τους θα πρωταγωνιστήσουν στο «Hair», που θα ανεβεί για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο θέατρο Ριάλτο - «Αλέκος Αλεξανδράκης», από την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου.

Η Μαίρη Συνατσάκη εξομολογήθηκε στο Dot., όπου βρέθηκε καλεσμένη: «Είναι ωραία να δουλεύω με τον άνθρωπο μου. Είναι ωραία αυτή η φάση στη ζωή μου. Το λέω με μια συστολή και ενοχή γιατί είναι μια δύσκολη περίοδος... Αλλά δεν μπορώ να κρύψω ότι νιώθω τυχερή που σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο αυτό το κομμάτι είναι ήρεμο μέσα μου».

Μεταξύ άλλων, σχολίασε την πληροφορία της wikipedia, που τη θέλει «παντρεμένη» με τον... Νίκο Μουτσινά. Να σημειωθεί ότι στις αρχές του χρόνου δημοσίευμα εφημερίδας έκανε λόγο για σύμφωνο συμβίωσης, που υπέγραψαν οι δυο τους.

«Είμαι ελεύθερη. Μήπως πρέπει να αλλάξει η wikipedia; Αυτό είναι ένα κομματάκι ζωής, που θέλω να είναι πάντα ένα τρομερό μυστήριο. Τι έγινε εκεί; Τι ήταν αυτό το δημοσίευμα; Να αναρωτιέται ο κόσμος... Το λατρεύω αυτό! Εγώ στην τσεπούλα μου θα το έχω έτσι... Θέλω να σκεφτείτε ό,τι θέλετε για εκείνο το εξώφυλλο που είχε βγει σε εκείνη την εφημερίδα. Ποτέ δεν απαντήσαμε και ούτε πρόκειται. Αλλά είμαι ελεύθερη, να γραφτεί αυτό στη wikipedia», σημείωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε τη συνέντευξη.