Breaking News

Μανώλης Μαυροματάκης: «Υπήρχε μία... φρικτή οικειότητα, μετά άρχισα να βάζω τα όριά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μανώλης Μαυροματάκης κάθισε στον καναπέ του Dot, όπου πήγε απευθείας από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην παράσταση «Λουκής Λάρας», το έργο του λόγιου Δημητρίου Βικέλα, σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Γιοβανίδη.

Επίσης, εξομολογήθηκε ότι έχει βιώσει στο παρελθόν βασανιστική συμπεριφορά από σκηνοθέτη, ενώ αναφέρθηκε και στη σειρά που παίζει και θα προβληθεί από το Amazon Prime. 

Μεταξύ άλλων, ο Μανώλης Μαυροματάκης είπε στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη:

«Έχω πει πολλά "όχι, αλλά και πολλά "ναι", στην υποκριτική μου πορεία, τη θεατρική και την τηλεοπτική. Είχα βαρεθεί να μου προτείνουν ρόλους συμπαθητικών περιπτεράδων.

Στο θέατρο βρέθηκα συμπωματικά. Δεν ήξερα τι είναι όσο ήμουν μικρός. Στο Πολυτεχνείο γνώρισα έναν συμφοιτητή μου, ο οποίος με πήγε στη Σαλαμίνα, όπου συμμετείχε σε θεατρική ομάδα και είδα μια παράσταση. Πήγα ξανά και είδα άλλες δύο παραστάσεις. Κάποια στιγμή έκαναν διανομή για ένα έργο και μου πρότειναν να παίξω εγώ το βασικό ρόλο. Έγινα κατευθείαν πρωταγωνιστής. Στην αρχή κόμπλαρα, αλλά μου το πρότειναν 2-3 φορές και τελικά είπα "ναι".

Έπαιξα πρώτη φορά ως πρωταγωνιστής στην "Ποντικοπαγίδα" της Αγκάθα Κρίστι και στη συνέχεια συμμετείχα και σε άλλες παραστάσεις, παράλληλα με τις σπουδές μου στο Πολυτεχνείο. Μ' άρεσε η υποκριτική και αποφάσισα να γίνω ηθοποιός.

Έγινα γνωστός πριν 10 χρόνια με τη διαφήμιση "Ομορφάντρα μου". Με ενοχλούσε που δεν μπορούσα να έχω την ιδιωτικότητά μου, με αναγνώριζε ο κόσμος στο δρόμο και ντρεπόμουν. Τα σχόλια που άκουγα δεν ήταν πάντα κόσμια, υπήρχε μία "φρικτή" οικειότητα... Μετά άρχισα να βάζω τα όριά μου».

Δείτε τη συνέντευξη.