Breaking News

Μαρία Μπακοδήμου: «Ο χωρισμός μας ήταν δύσκολος και επώδυνος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Μπακοδήμου και ο πρώην σύζυγός της, Δημήτρης Αργυρόπουλος, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους, ενώ τα παιδιά τους, Νικήτας και Άρης, αποτελούν πάντα την απόλυτη προτεραιότητά τους. 

Η Μαρία Μπακοδήμου εξομολογήθηκε χθες (16/10) στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», όπου βρέθηκε καλεσμένη:

«Ο χωρισμός μου από τον Δημήτρη ήταν πάρα πολύ δύσκολος και επώδυνος. Ήταν μία κατάσταση που δε μπορούσε να συνεχιστεί και φαινόταν από την αρχή… Πριν γίνει το πρώτο παιδί, φαινόταν ότι... Ο έpωτας και η αγάπη είναι άλλο πράγμα. Οπότε προχωρήσαμε στο να κάνουμε ένα παιδί. Όταν κάναμε το πρώτο παιδί, ήμουν σίγουρη ότι θα χωρίσουμε όπου να 'ναι. Τελικά κάναμε και δεύτερο παιδί.

Ήταν δύσκολο γιατί ο Δημήτρης ήταν ένας άνθρωπος που τον είχα αγαπήσει και τον αγαπώ ακόμα πολύ, αλλά με άλλον τρόπο. Λυπήθηκα που τελειώσαμε έτσι, αλλά επειδή είχα τα παιδιά, που ήταν μεγάλος έpωτας και μεγάλη αγάπη, δεν μου ήταν τόσο δύσκολο...

Η αλήθεια είναι ότι η σχέση μας δεν ήταν καλή πάντα. Η σχέση μας έγινε καλή, όταν τα παιδιά μπήκαν στην εφηβεία και άρχισα να αντιμετωπίζω δυσκολίες που δε μπορούσα να διαχειριστώ μόνη μου, οπότε έπρεπε να κάνω μία γέφυρα να ζητήσω βοήθεια από τον άλλον άνθρωπο. Οπότε εκεί πορευτήκαμε παρέα σ' αυτό. Ήταν και ο Δημήτρης πιο ώριμος.

Νομίζω ότι έχουμε πια μία ωραία οικογένεια, αν και δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι. Είμαστε ειλικρινείς και τα παιδιά μας ξέρουν τα πάντα για μας».