Breaking News

Σε ελεύθερη πτώση οι εμβολιασμοί (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος και η Καθηγήτρια Παιδιατρικής - Λοιμωξιολόγος και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Ιωάννα Παυλοπούλου, μίλησαν στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» για την πορεία του εμβολιασμού στη χώρα μας.

Ο ρυθμός εμβολιασμών προκαλεί ανησυχία, καθώς έχει πέσει πλέον στις 5 με 10.000 ημερησίως (περίπου 5.500 ημερησίως κατά μέσο όρο, σύμφωνα με το Open).

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, έγραψε στο Facebook το βράδυ του Σαββάτου: «Πριν από λίγο χάσαμε 28χρονο από κορονοϊό στην Κομοτηνή. Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα. Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι. Κάνω έκκληση, σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε και προσέχετε! Καταλαβαίνω ότι πολλοί  φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας. Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας».


Νωρίτερα, ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, αναφέρθηκε σε ανάρτησή του στην απώλεια του 29χρονου στα Τρίκαλα.


Δείτε το βίντεο.