Breaking News

Ο γιος του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής, μιλά για το «θρίλερ» με τη «διαθήκη» του πατέρα του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο γιος του αείμνηστου Ανέστη Βλάχου μίλησε, για πρώτη φορά, για την ενδοοικογενειακή διαμάχη που έχει ξεσπάσει σχετικά με την περιουσία του αγαπημένου ηθοποιού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 24 Αυγούστου. Ο Ηρακλής Βλάχος είπε στην κάμερα του Happy Day:

«Περιμέναμε να γίνει το μνημόσυνο του πατέρα μου το Σάββατο 2 Οκτωβρίου. Λίγες ημέρες νωρίτερα, νομίζω την Τετάρτη, με πήρε η αδελφή μου και μου έλεγε κάποια περίεργα μισόλογα... ότι πρέπει να βρεθούμε πριν το μνημόσυνο γιατί κάτι υπάρχει. Το ίδιο βράδυ πήρε και το γιο μου, τον Ανέστη και του έλεγε τα ίδια. Συναντήθηκαν με τον Ανέστη 1-2 μέρες πριν το μνημόσυνο και του ανέφερε ότι υπάρχει μια χειρόγραφη διαθήκη - είπε βέβαια 6-7 διαφορετικές εκδοχές, δεν θυμόταν ούτε η ίδια -, στην οποία ο πατέρας μου άφηνε τα πάντα σε αυτήν. Έτσι είπε...

Μετά, στην πορεία είπε ότι "Δεν είναι έτσι ακριβώς, μου άφηνε της Αθήνας και τα άλλα στη μέση". Μετά είπε για κάποιο μάρτυρα, μία θεία μου, η οποία δεν ήταν τελικά μάρτυρας.

Η διαθήκη ήταν έξω από το μυαλό του πατέρα μου. Αν ο πατέρας μου άφηνε με διαθήκη τα πάντα σε μένα, θα την  έσκιζα. Να πάρουμε ο καθένας ό,τι λέει ο νόμος.

Εδώ και 15-20 μέρες ο δικηγόρος μου καλεί επιμόνως την άλλη πλευρά και δεν έχει εμφανιστεί κανένας. Αν μου φέρουν να δω ότι υπάρχει διαθήκη, τότε θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη.

Με την αδερφή μου είμαστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι. Η φιλοσοφία της είναι πολύ μακριά από τη δική μου».