Breaking News

Ορέστης Τζιόβας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ελπίζω ο νόμος να λειτουργήσει όπως πρέπει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στη σειρά «Η τελευταία ώρα» μίλησε - μεταξύ άλλων - ο Ορέστης Τζιόβας στην εκπομπή «Open Weekend».

«Με επηρέασε πολύ η κατάσταση με τον κορονοϊό. Ζούσα με 534 ευρώ το μήνα για ενάμιση χρόνο... Η κατάσταση είναι απαράδεκτη, τραγική. Είχα αναγκαστεί να δανειστώ χρήματα, τα έβγαζα πέρα κουτσά στραβά. Το ψυχολογικό κομμάτι το άντεξα, είμαι καλά», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε, μετά από σχετική ερώτηση: «Ελπίζω ο νόμος να λειτουργήσει και να γίνει ό,τι πρέπει να γίνει. Δεν περνούσα καλά στη συνεργασία μας, αλλά παρέμεινα, είναι επάγγελμα. Συμβαίνει αυτό, απλά δεν ξανασυνεργάζεσαι. Το θέμα είναι πόσο αντέχεις. Εγώ άντεχα, μπορούσα να το διαχειριστώ. Δεν συμφωνώ με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που προσπαθεί να τον υπερασπιστεί. Θεωρώ λάθος να υπερασπίζεσαι τέτοιες συμπεριφορές με το ελαφρυντικό ότι υπάρχουν αδυναμίες. Όλοι έχουμε αδυναμίες, απλώς υπάρχει ένα νομικό σύστημα και η κοινωνία, που καταδικάζει κάποιες συμπεριφορές...».