Breaking News

Top Chef - Τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Ειρήνη Γιωργουδιού, κέρδισε 100.000 ευρώ (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Top Chef είχε κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Κυριακής 5 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή 15 διαγωνιζομένων. Στο επεισόδιο της Πέμπτης (28/10) έριξε αυλαία, με την Ειρήνη Γιωργουδιού να κερδίζει τον πολυπόθητο τίτλο, όπως και το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Οι Αγάπη Μιχελή, Λευτέρης Δασκαλάκης, Στάθης Χρηστίδης, Ειρήνη Γιωργουδιού και Μαρίνα Χρονά κλήθηκαν να... επιβιώσουν σε έναν μαγειρικό... μαραθώνιο.

Η πρώτη δοκιμασία, που περίμενε τους πέντε σεφ, είχε κύριο συστατικό ένα πολύ ιδιαίτερο κρέας, τον μαύρο χοίρο.

Οι 3 σεφ, που κατάφεραν να πείσουν τους κριτές και να περάσουν στον ημιτελικό, ήταν η Αγάπη Μιχελή, ο Στάθης Χρηστίδης και η Ειρήνη Γιωργουδιού.


Οι 3 παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με μία νέα πρόκληση. Συγκεκριμένα, κλήθηκαν να χρησιμοποιήσουν στα πιάτα τους δύο εκλεκτά προϊόντα της ελληνικής γης, το πορτοκάλι και το ελαιόλαδο.
 

Οι διαγωνιζόμενοι παρουσίασαν τις μαγειρικές τους προσπάθειες ενώπιον των κριτών και ο Γιώργος Βενιέρης, ο Γκίκας Ξενάκης και ο Αστέριος Κουστούδης αποφάσισαν ποιοι θα περάσουν στον τελικό.

Οι δύο φιναλίστ ήταν ο Στάθης Χρηστίδης και η Ειρήνη Γιωργουδιού, που είχαν στη διάθεσή τους τρεις ώρες για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Ένα μενού, το μενού της ζωής τους, τους χώριζε από την πρώτη θέση.


Στο τέλος της βραδιάς, ένας αναδείχθηκε ο «χρυσός» νικητής του τίτλου του Top Chef. Ο λόγος για την Ειρήνη Γιωργουδιού, που κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ!