Breaking News

«Λύγισε» ο Πύρρος Δήμας μιλώντας για την απώλεια της συζύγου του (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Πύρρο Δήμα, ο οποίος μίλησε για τα πρώτα του αγωνιστικά βήματα στη Βόρειο Ήπειρο, τη σπουδαία διαδρομή του στην Άρση Βαρών και τα χρυσά μετάλλια, ενώ αποκάλυψε άγνωστες στιγμές πριν από τους θριάμβους του.

Ο κορυφαίος Ολυμπιονίκης συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Αναστασία, που έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2018, νικημένη από τον καρκίνο.

«Ήταν σε όλα μια μαχήτρια, έδωσε αγώνα με χαμόγελο. Αξιοπρεπέστατος αγώνας. Τι να πω... δεν έχω λόγια.... Στο σπίτι που ζω, επειδή έχουμε πολλές στιγμές μαζί, νομίζω ότι θα βγει και θα μου πει "Μην αφήσεις το σακάκι εκεί, μάζεψε τα παπούτσια!". Στα παιδιά δεν μπορείς να καλύψεις τον ρόλο της μαμάς, απλά είμαι τυχερός που είναι μεγάλα πια και μπορούν να στηρίξουν τον εαυτό τους. Συγχρόνως,  στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, περάσαμε πολλά», εξομολογήθηκε ο Πύρρος Δήμας, εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά.

Να σημειωθεί ότι στις αρχές του μήνα, ο Πύρρος Δήμας είχε περάσει δύσκολες μέρες, καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα...

Δείτε στο 2ο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη.