Breaking News

Τσαλίκης: «Δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου τον Γρηγόρη Γκουντάρα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα και δεν έχω και καμία δουλειά να μιλήσω μαζί τους. Τι να τους πω εγώ; Πώς νιώθετε που τα social media θέλουν τον Τσαλίκη; Δεν με αφορά...», είχε δηλώσει πριν δύο εβδομάδες ο Γιώργος Τσαλίκης...

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι, μετά το ναυάγιο της συνεργασίας του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του Big Brother, με τον τραγουδιστή να ξεσπάει κατά του καναλιού.

Χθες, Τετάρτη, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα ήταν καλεσμένοι στο Πρωινό, με τον παρουσιαστή να τονίζει, μεταξύ άλλων: «Είμαι σε αυτή τη δουλειά 30 χρόνια και όχι μόνο δεν έχω φάει τη θέση κανενός ποτέ, αλλά όπου μου δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσω, έχω βοηθήσει με χαρά. Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει τα ψυχολογικά του;».

Ακολούθησε - μέσω Instagram - το ξέσπασμα του Γιώργου Τσαλίκη, ο οποίος είπε, επίσης, στην κάμερα του Πρωινού και στον Γρηγόρη Μπάκα: 

«Δεν είμαστε τρελοί. Με βλέπεις για τρελό;... Όταν κάποιος σε προσβάλει με αυτόν τον τρόπο - και ψάχνεις να βρεις το δίκιο σου - και σε βγάζει εμμονικό και με ψυχολογικά προβλήματα, τι να πω; Ντροπή τους. Είδα τη συνέντευξη και έμεινα άφωνος... Επίπεδο... τι να πω;... Δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου τον Γρηγόρη Γκουντάρα!».

Δείτε το βίντεο.