Breaking News

Γιώργος Τσαλίκης για Big Brother - ΣΚΑΪ: «Όλα λάθος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η συνεργασία του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΪ - για την παρουσίαση του Big Brother - δεν είχε προχωρήσει, με τον ίδιο να ξεσπά το περασμένο καλοκαίρι τόσο στο Instagram, όσο και σε δηλώσεις του... Ο τραγουδιστής είπε στην κάμερα του Happy Day:

«Απέχω λόγω διαμάχης με τον εαυτό μου. Δεν θέλω να βγαίνω συνέχεια και να λέω τα ίδια πράγματα, δεν θέλω να είμαι κουραστικός. Την ημέρα της πρεμιέρας του Big Brother είχα κανονίσει με τους κουμπάρους μου και ήμασταν σε ένα rooftop στο κέντρο της Αθήνας γιατί σίγουρα μου πέρασε από το μυαλό ότι αυτή την ώρα εγώ θα ήμουν κάπου αλλού και ήθελα να διώξω αυτή τη σκέψη.

Όταν γύρισα στο σπίτι, έβαλα να δω λίγο και μετά από καμιά εβδομάδα πάλι πέτυχα ένα επεισόδιο, διότι είναι χρονιά μυθοπλασίας και η Δώρα βλέπει όλα αυτά τα σίριαλ τα αγαπημένα.

Μην με ρωτάτε πώς μου φάνηκε, γιατί δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Αν έβαζα έναν τίτλο γενικά στη φάση Big Brother και ΣΚΑΪ, θα σας έλεγα "όλα λάθος". Εγώ όπως είδα το πρότζεκτ - επειδή θα είχα εμπλοκή και στο casting - ήταν όλα λάθος.

Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα και δεν έχω και καμία δουλειά να μιλήσω μαζί τους. Τι να τους πω εγώ; Πώς νιώθετε που τα social media θέλουν τον Τσαλίκη; Δεν με αφορά. Χωρίς να έχω κάτι μαζί τους, δεν θα πήγαινα καλεσμένος, δε νιώθω καλά».