Breaking News

Βασιλική Μιλλούση: «Είμαι πολύ στεναχωρημένη, από τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Λευτέρης Πετρούνιας ζήτησε δημόσια συγγνώμη σχετικά με δηλώσεις του για το #metoo, τονίζοντας ότι διατύπωσε με λάθος τρόπο τις σκέψεις του.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επικοινώνησε χθες με τη σύζυγο του Ολυμπιονίκη, Βασιλική Μιλλούση, η οποία ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Το πρωί της Παρασκευής, η Βασιλική είπε - μεταξύ άλλων - στο Happy Day για τον Λευτέρη Πετρούνια:

«Δεν τον αντιπροσωπεύει καθόλου, δυστυχώς. Έκανε μία εντελώς λάθος διατύπωση σε μια συνέντευξη που όλοι μας, είμαι σίγουρη, έχουμε έρθει σε αυτή την κατάσταση. Να έρθουν με ένα μικρόφωνο μπροστά σου - την ώρα που έχεις περάσει ένα βράδυ, είναι αργά και είσαι κουρασμένος - και να σου κάνουν μια τόσο σημαντική ερώτηση για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, που είμαστε οι πρώτοι που έχουμε σταθεί στο #metoo και στη Σοφία Μπεκατώρου, που είναι φίλη μας. Ο Λευτέρης άλλα σκεφτόταν και άλλα είπε. Είδα τη συνέντευξη, βγήκε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που αντιπροσωπεύει, που στηρίζει και που είναι ως άνθρωπος».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είμαι πάρα πάρα πολύ στεναχωρημένη. Νομίζω ότι η χθεσινή ήταν μία από τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μου. Ήταν η δεύτερη χειρότερη μέρα, μετά τους χαμούς των γονιών μου».