Breaking News

Βασίλης Σπανούλης: «Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «Ενώπιος Ενωπίω» επέστρεψε στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έκανε τον απολογισμό της λαμπρής του διαδρομής στο χώρο του μπάσκετ.

Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας περιέγραψε το ξεκίνημά του στη Λάρισα και τα πρώτα βήματα στο Μαρούσι, αλλά και το παρασκήνιο της πολυσυζητημένης μεταγραφής του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό.

Για τη θρυλική πορεία του μίλησαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, όπως και κορυφαίοι παίκτες και προπονητές.

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν δημιουργήσει μία μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια με έξι παιδιά: Δημήτρης, Θανάσης, Βασίλης, Αιμιλία, Αναστασία και Αλεξάνδρα. Μάλιστα, η Αλεξάνδρα βαφτίστηκε πριν ένα μήνα...

«Η Ολυμπία είναι μία υπέροχη μητέρα, έχουμε μία καταπληκτική σχέση με τα παιδιά. Είμαστε μία παραδοσιακή οικογένεια. Προσπαθούμε να περάσουμε στα παιδιά τις παραδοσιακές αρχές, όχι τις μοντέρνες», είπε ο Βασίλης Σπανούλης.

Και πρόσθεσε: «Η Ολυμπία ήταν συνέχεια μέσα στο σπίτι για να μεγαλώσει τα παιδιά. Είναι μία καταπληκτική μητέρα, η οποία έβαλε πάνω απ' όλα την οικογένειά της, κάτι δύσκολο για μία νεαρή γυναίκα. Τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου. Θυσίασε τα καλύτερα χρόνια της ζωής της. Αυτό το εκτιμώ πάρα πολύ και, τώρα που σταμάτησα το μπάσκετ, θέλω να της το ανταποδώσω απλόχερα...».

Δείτε τη συνέντευξη.