Breaking News

Θάλεια Ματίκα: «Aς είμαστε λίγο προσεκτικοί στα λόγια μας, o Άρης Σερβετάλης δεν έχει δώσει δικαιώματα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» μίλησε την Κυριακή η Θάλεια Ματίκα, η οποία αναφέρθηκε στην παράσταση «Θέλω να σου κρατώ το χέρι», που έκανε πρεμιέρα τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα στις 29 Οκτωβρίου 2021 στο θέατρο Άλφα - Ληναίος-Φωτίου. 

Πρόκειται για ένα έργο του συζύγου της Τάσου Ιορδανίδη, που πρωταγωνιστεί μαζί με τη Θάλεια Ματίκα, η οποία έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία, όπως και τη μουσική επιμέλεια.

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε στην εκπομπή του Mega και στον δημοσιογράφο Αρτ, που τη συνάντησε στο Χαλάνδρι:

«Μέχρι πρότινος λειτουργούσαμε Παρασκευή για μεικτό κοινό, για να μην αποκλείσουμε κανέναν από την παράσταση, ενώ Σαββατοκύριακο αμιγώς για εμβολιασμένους. Ο αποκλεισμός των ανθρώπων δεν μου αρέσει καθόλου. Δε νομίζω ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που του αρέσει αυτό. Εγώ προσωπικά πάω με το δρόμο της επιστήμης.

Eπειδή εμείς στους 65 και άνω έχουμε εκπτωτικό εισιτήριο, o Τάσος μου είπε ότι το Σάββατο το βράδυ δεν είχαμε ούτε ένα εισιτήριο σ' αυτές τις ηλικίες. Αυτό σημαίνει ότι η τρίτη ηλικία και εμβολιασμένοι που είναι οι άνθρωποι, φοβούνται να κυκλοφορήσουν και το θεωρώ πάρα πολύ λογικό.

Με τον Άρη Σερβετάλη είχαμε μια υπέροχη συνεργασία στο "Κλείσε τα μάτια" για δύο χρόνια. Από τότε τον έχω δει μόνο σε παραστάσεις. Είναι, όμως, ένας άνθρωπος που τον αγαπώ πολύ. Καταλαβαίνω ότι όντως ζούμε καταστάσεις που μας ξεπερνούν, αλλά ας είμαστε λίγο προσεκτικοί στα λόγια μας και ας μιλάμε με αγάπη για τους ανθρώπους. 

Ο Άρης Σερβετάλης είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, ένας άνθρωπος εσωστρεφής που δε νομίζω ότι έχει δώσει δικαιώματα με το έργο και τον τρόπο ζωής του. Πρέπει να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι στο πώς εκφραζόμαστε, λίγο πιο στωικοί και να αφουγκραζόμαστε το τι συμβαίνει...».