Breaking News

Αθηναΐς Νέγκα: «Είναι περίεργο να ρίχνουμε γυροβολιές στην τηλεόραση εν μέσω εθνικής τραγωδίας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις αντιδράσεις, αλλά και την ανάρτηση που έκανε η Αθηναΐς Νέγκα, η Ανθή Βούλγαρη είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη για το χορό της στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», τη στιγμή που παρουσιαζόταν τα κρούσματα κορονοϊού.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτή η τηλεοπτική παρέα μερακλώνει ξημερώματα "δίπλα" σε σοβαρή επικαιρότητα.  Πρόκειται λοιπόν για έναν συγκεκριμένο κώδικα, μια "γλώσσα", που όμως για αρκετούς τηλεθεατές είναι αποκρουστική», έγραψε, μεταξύ άλλων, στη συνέχεια η Αθηναΐς Νέγκα σε άρθρο της στο blog της...

Το πρωί του Σαββάτου, η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Open Weekend», όπου είπε στην Ελένη Τσολάκη:

«Είναι λίγο αλλόκοτο, όταν αντιμετωπίζουμε μια εθνική τραγωδία, η Ανθή να το ρίχνει στη χαρμολύπη μ' αυτόν τον τρόπο, ενδεχομένως τον καλοπροαίρετο.

Τη χαρμολύπη την έχουμε οι Έλληνες, "να πεθάνει ο χάρος" και ρίχνουμε μια ζεμπεκιά. Εγώ αυτή τη "γλώσσα" δεν την έχω και δεν είμαι καμιά αριστοκράτισσα. Εγώ είπα ότι είναι περίεργο να ρίχνουμε γυροβολιές στην τηλεόραση, ενώ έχουμε μια εθνική τραγωδία... Δηλαδή αν συνέβαινε κάτι τέτοιο για παράδειγμα στην Αυστρία, δεν θα φαινόταν περίεργο;».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Αθηναΐς Νέγκα.