Breaking News

Η δημόσια συγγνώμη της Ανθής Βούλγαρη και η απάντηση της Αθηναΐδας Νέγκα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις αντιδράσεις, αλλά και την ανάρτηση που έκανε η Αθηναΐς Νέγκα, το πρωί της Πέμπτης, η Ανθή Βούλγαρη ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το χορό της στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», τη στιγμή που παρουσιαζόταν τα κρούσματα κορονοϊού. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος είπε:

«Βάλαμε ένα ζεϊμπέκικο και χόρεψα. Κάποιοι είπαν ότι είναι ασέβεια προς την κατάσταση και τους νεκρούς. Εάν το πήρατε έτσι, ζητώ συγγνώμη. Από την άλλη, θα σας πω ότι είμαι ένας άνθρωπος που τις στεναχώριες μου τις περνώ έτσι, με χορό και τραγούδι. Είναι η κάθαρσή μου. Ακόμα και όταν είχα την περιπέτεια της υγείας μου, που πήγα και ήρθα στο θάνατο, έτσι το πέρασα. Έχουμε αποφασίσει με τον Ιορδάνη να σας περνάμε την ενημέρωση λίγο πιο χαλαρά, πιο ανθρώπινα. Αν αυτό ενόχλησε κάποιους και πάρθηκε ως ασέβεια, ειλικρινά ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα και ήθελα να εξηγηθούμε. Άνθρωποι είμαστε και ζητάμε συγγνώμη αν κάναμε λάθος».

Ωστόσο, η Αθηναΐς Νέγκα δεν ικανοποιήθηκε από τις εξηγήσεις της, καθώς έγραψε - μεταξύ άλλων - στο blog της (afteroffice.gr):

«Η Ανθή Βούλγαρη, είναι ένα ιδιαίτερα συμπαθές λαϊκό κoρίτσι και πάλι με την καλύτερη έννοια, δεν είναι κακό να είσαι λαϊκός εξάλλου. Και όσο και να φαίνεται σε μερικούς από εμάς "εξωτικό", το πώς ρίχνει και μια γυροβολιά λαϊκά στα καλά καθούμενα, ακόμη και την ώρα που ανακοινώνονται κρούσματα και νεκροί, σε κάποιους αυτά αρέσουν!

Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτή η τηλεοπτική παρέα μερακλώνει ξημερώματα "δίπλα" σε σοβαρή επικαιρότητα.  Πρόκειται λοιπόν για έναν συγκεκριμένο κώδικα, μια "γλώσσα", που όμως για αρκετούς τηλεθεατές είναι αποκρουστική. 

Δεν είμαστε τίποτα σνομπ αριστοκράτες, όμως, όλοι εμείς και δεν είναι όλα θέμα γούστου. Την ώρα που κάθε Έλληνας έχει συγγενείς ή φίλους που έφυγαν από COVID-19 και που σε πολλές περιπτώσεις δεν ήταν θύματα της άρνησης, αλλά ασθενείς που δεν πρόλαβαν τα εμβόλια ή η κράση τους τους πρόδωσε, θα ήταν πιο ανθρώπινο και πιο ευγενικό να μπει ένα φρένο στους χορούς όταν μιλάμε για κρούσματα, από σεβασμό στους νεκρούς και στις οικογένειές τους, αλλά και στους ασθενείς που παλεύουν να πάρουν ανάσα στις ΜΕΘ».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Super Κατερίνα».