Breaking News

Αναστασία Μαρινάκου: Η... «πρόκληση», τα πανελλήνια ρεκόρ, η Αυστραλία και ο Γιουσέιν Μπολτ (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες, το βράδυ του Σαββάτου, η Ιωάννα Λίλη υποδέχθηκε στην «Πρόκληση» την Αναστασία Μαρινάκου, που... είναι γεννημένη για να τρέχει και αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με τον στίβο από μικρή ηλικία. 

Είναι πρωταθλήτρια κλειστού και ανοιχτού στίβου αποστάσεων 800 μ., 1500 μ. και 3.000 μ., ενώ σε ηλικία 19 ετών ανακηρύχθηκε κορυφαία νεάνιδα αθλήτρια.

Η Αναστασία «έσπασε» το πανελλήνιο ρεκόρ στα 1.500 μ. μετά από 30 χρόνια, ρεκόρ που δύσκολα θα ξαναγίνει και της έδωσε την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Μάλιστα στον 38ο αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, πριν από λίγες ημέρες, ήταν η νικήτρια στα 5 χλμ. και 10 χλμ., που ήταν κάτι μοναδικό, αφού έγινε η πρώτη γυναίκα που κάνει το «νταμπλ».

Η πρόκληση που της έβαλε η εκπομπή ήταν να δοκιμάσει τις ικανότητές της στην συγχρονισμένη κολύμβηση. Μαζί της δοκίμασε τα όριά του και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.


Επίσης, η Αναστασία μίλησε στο Νάσο Παπαργυρόπουλο για τα πανελλήνια ρεκόρ της, την παρουσία της στην ομάδα του Γιουσέιν Μπολτ στην Αυστραλία και την απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις σπουδές που έχει επιλέξει να κάνει.


Δείτε το backstage από το challenge της Αναστασίας Μαρινάκου.